23948sdkhjf

Verdensberømt for dansk design

Danmark er for alvor kommet på verdenskortet når det kommer til dansk design, og de mange forskellige grene indenfor dette område. Dansk design ses både inden for smykkebranchen.

Dansk design ses både inden for smykkebranchen, tøjindustrien og den mest kendte af alle, møbelvirksomhederne. 

Det er ikke kun for syns skyld, at de danske smykkefirmaer går sammen under modeugen, for at vise verden de fantastiske værdier som der er at finde i de danske smykkevirksomheder. Der er mange store virksomheder, som allerede er verdensberømt for deres dansk design inden for smykkebranchen, herunder ses bl.a. Pandora, Ole Lynggaard, Dyrberg Kern og George Jensen, som efterhånden har haft deres smykker til skue i store dele af verden de seneste mange år. Fra George Jensens polerede sølv, som findes i både deres smykker, vaser og meget andet, til Ole Lynggaard Copenhagen som benytter organiske guld, hvor inspirationen kommer fra Østens mystik såvel som Nordens natur til mastodonten Pandora, der med sit brede prisspænd sørger for at kvinder over hele verden kan være med. 

Blomstring inden for smykkebranchen
Udover de mange store spillere på markedet, skal Danmark også være ekstra stolte over de mange mindre smykkebutikker- og virksomheder som kæmper om den fornødne opmærksomhed til deres unikke smykker. Dansk design udspringer i alle former og materialer i de danske smykkeværksteder rundt omkring i landet. 

For at kunne skiller sig ud blandt mængden, og finde det helt rigtige segment at fokuserer på, kommer mange vilde og anderledes idéer på tegnebrættet. Smykker bidrager til det personlige præg, og der er derfor vigtigt at man som chefdesigner indtænker hvilken historie ens smykker skal bidrage med og fortælle. 

Unikke smykker i Dansk Design
Èn af de smykkevirksomheder, der kæmper om den fornødne opmærksomhed er Roughdiamonds.dk, som har en smuk lille butik i indre by. Maya Bjørnsten har gennem flere års research og interesse indenfor faget, fundet frem til en helt speciel niche, som omhandler det smukke og æstetiske der ses i rå diamanter. 

Maya Bjørnsten, som er chefdesigner ser fantastiske og unikke muligheder ved at benytte de rå diamanter i smykker. Kombinationen er det polerede og stilrene, som ofte ses i Dansk design og det naturlige og uperfekte fra de rå diamanter, ender ud i unikke smykker, som kan bidrage til det personlige touch hos de heldige personer, som bærre smykker fra Roughdiamonds.dk. Det er Mayas øje for naturens rå og usentimentale skønhed og kærligheden til det uslebne udtryk der gør smykkerne så unikke. Dansk design kommer i fremtiden til at fylde endnu mere på den internationale scene, grundet dygtige designer som Maya Bjørnsten.

Send til en kollega

0.031