23948sdkhjf

Tre el-biler der har fat i markedet i 2020

Det er vel næppe gået nogen bilentusiasters næse forbi, at der også i bilverdenen blæser bæredygtige og klimavenlige vinde

El-biler er det nye sort, og der findes efterhånden ikke en bilproducent, der ikke er i gang med udviklingen af en el-bilen eller sågar allerede har den i produktion. Tesla er den mest kendte el-bilproducent, men også store giganter som VW, Toyota og Audi har godt gang i produktionen af el-biler. Faktisk er der de seneste år udelukkende sket en stigning af både salg af el-biler, men også produktionen af de elektriske køretøjer. Forbrugere efterspørger den nye biltype, og hvordan man finder den bedste og billigste strøm til elbil på markedet. I denne artikel ser vi på tre forskellige el-biler, der virkerlig formår at være synlige på landevejene og sælger el-biler i stor stil. Vi kigger på, hvorfor det hænger sådan sammen, og om el-biler simpelthen er kommet for at udskifte diesel- og benzinslugerne. Læs med og find inspiration til, hvilke du måske skal kigge ekstra godt på næste gang, du skal investere i en ny bil. 

Tesla Model 3 - Teslas nyeste skud på stammen 
Hvis der er ét bilmærke, der for alvor allerede har slået stort igennem som verdens førende el-bil gigant, så er det Elon Musks Tesla og deres mange vilde sportsvogne, som udelukkende kører på el. Tesla var first-movers, da de i sin tid lancerede en kraftfuld sportsvogn, der var drevet alene på den store el-motor. Nu er der gået mere end ti år siden den første Tesla kom på banen, og der er sket en hel del i udviklingen af den karismatiske bilproducents modeller. Den kører nu længere på en opladning, er billigere og mere effektiv i dens forbrug af resoucer. Det seneste skud på stammen fra Tesla er Model 3, som er den billigste model hidtil, men er ligeså god som de tidligere store modeller. Faktisk er batteriet i Tesla Model 3 så godt, at der kan køres op til 550+ kilometer på en enkelt opladning. Så er det lige pludselig fordelagtigt at vælge el frem for benzinbiler.

Audi e-Tron - Audis nye mastodont kører kun på el
Audi har også lanceret en el-model af deres biler, og den nye e-Tron er en mastodont i den tyske bilproducents serie af bilproduktioner. Faktisk er der Audi-entusiaster som med det samme hoppede ombord på den nye e-Tron, da den blev lanceret. Audis nye el-bil kan ligeledes køre over 500+ kilometer på en opladning, og er på størrelse med A5-A6-modellerne fra Audis A-serie af benzin- og diesel biler. Det er et mål for Audi, at der også skal være A-modeller, som udelukkende kører på el før 2025. 

VW e-Golf - Klassikeren findes nu som el
Den store tyske el-gigant Volkswagen er naturligvis også hoppet med på el-produktionen af biler, og har lanceret e-Golf’en. Den ikoniske model kan altså nu fås som en model, der udelukkende har en batteridrevet motor. VW har ligeledes flere mål om at omstille deres produktion til en mere grønnere og bæredygtig variant, hvilket inkluderer fremstilling af flere el-biler.   

Send til en kollega

0.031