23948sdkhjf

Nye vinduer i høj kvalitet

Nogle vælger at udskifte vinduerne i små etaper, mens andre får det fikset i forbindelse med en renovering

Der kan være flere årsager til, at du overvejer at investere i nye vinduer. Det kan også ske, at vinduerne ser slidte og gamle ud, hvilket betyder at det snart er tid til at skifte dem ud. Ellers er der udelukkelsesmetoden, hvor du simpelthen ikke har andet valg, fordi vinduernes tilstand er for dårlig. Hos ‘Klar Vinduer’ kan du på deres hjemmeside, designe et nyt vindue og finde en god pris på netop de vinduer, du ønsker. Resten hjælper de dig med. 


Energivinduer i topkvalitet 

Hos ‘Klar Vinduer’ forhandler udelukkende energivinduer, fremstillet udelukkende i gode materialer. Virksomhedens virksomhedsstruktur og samarbejdspartnere, gør at de kan presse markedet på både pris og kvalitet - de fordyrende mellemled er skåret væk, så de kan levere deres billige vinduer direkte til de danske husstande uden ekstra omkostninger for forbrugeren eller virksomheden selv. Dertil tilbyder de et bredt udvalg af vinduer, designet ud fra hundrede års gamle traditioner, der samtidig søger at modernisere industrien. Hos ‘Klar Vinduer’ er der taget højde for det hele, så du nemt og bekvemt kan få billige vinduer til et kvalitetsniveau, der imponerer og har en lang levetid.

6 gode grunde til investere i nye energivinduer

 Nye vinduer er vigtige for boligens levetid. Der findes et utal af gode grunde til, hvorfor du bør investere i energivinduer. Få nogle af dem nedenfor:

Bæredygtig bolig

Vinduerne kan være et godt sted at starte, hvis du ønsker at energioptimere dit hjem. En mulighed er eksempelvis at vælge vinduer med trelags glas med udluftningsventiler, så du sikrer din bolig et sundt indeklima med tilstrækkelig udluftning. Derudover benytter ‘Klar Vinduer udelukkende miljøvenlige træværker, hvilket betyder at træerne bliver genplantet efter brug og malingen, der benyttes til fremstilling af vinduerne, er vandbaseret og uden giftstoffer. 

Spar penge på varmeregningen

Idéen er simpel - jo bedre isoleret dit hjem er, des mindre bliver dit varmeforbrug, hvilket betyder at du spare penge på den månedlige varmeregning. Det er samtidig en økonomisk belønning ved at investere i noget der er miljøvenligt. 

 Indbygget tyverisikring

37 procent af indbrud i private hjem sker gennem vinduet. Det er derfor et godt sted at starte med at tyverisikre sit hjem. Lever vinduerne ikke op til de sikkerhedskrav de er underlagt, kan du altid få nye vinduer hos ‘Klar Vinduer’, så du får et sikkert hjem. 

 Bedre isolering 

Flere lag glas giver bedre isolering, hvilket også medfører mere varme, og mindre støj. Hos ‘Klar Vinduer’ kan du også finde lydisolerende vinduer, som giver en endnu bedre støjreduktion.

Afbalancér temperaturen 

Når udendørstemperaturen er høj og solen rammer ruderne direkte, kan det hurtigt blive alt for varmt indenfor. Hos ‘Klar Vinduer’ finder du solbeskyttende glas, der giver en mere afbalanceret temperatur året rundt.

Mindre træk 

Nye energivinduer er mere tætte end ældre udgaver. Hvis du er generet af trækvind i dit hjem, bør du utvivlsomt investere i nye vinduer. Tætte og isolerede vinduer øger også din families sundhed.

 

Send til en kollega

0.031