23948sdkhjf

Rul afsted i en svensk klassiker

Drømmer du om villa, Volvo og vovse?

Og står du kun lige om mangler Volvoen til at fuldende din forstadsdrøm. Så besøg Bjarne Nielsen A/S, der forhandler det populære svenske bilmærke, grundlagt i Göteborg tilbage i 1927 - og som fortsat er en rullende klassiker. Volvo er et særdeles succesfuldt mærke i hele verden. Især i Europa, hvor den første Volvo-model blev fremstillet. Mange danskere forbinder Volvo med et legendarisk bilmærke, der forbinder høj sikkerhed og svensk luksus fra inderst til yderst. 

Hos Bjarne Nielsen finder du et stort udvalg af Volvo’s velkendte personbiler, heriblandt den nye Volvo V90.

En genopfundet klassiker 
Den nye Volvo V90 er fremstillet ud fra en kombination af mange års Volvo-innovation inden for teknologi, design og sikkerhed samlet i én bil. I den nye Volvo V90 har selv den mindste detalje sin berettigelse, giver dig en rejse til et højere niveau. 

Dette er en stationcar der forbinder præcision med kontrol og sørger for, at du får en komfortabel og sikker køreoplevelse. Bilen er udstyret med unikke sæder og detaljer, der er med til at tilføre bilen et sportsligt udseende, både indvendigt og udvendigt. 

Teknologi og funktioner i særklasse

Den nye Volvo V90 er utvivlsomt den ultimative luksus stationcar. Og her er blot én af årsagerne til hvorfor: Volvo V90 er udstyret med den nyeste teknologi, også kaldet ‘Sensus’. Sensus giver dig adgang til den nyeste teknologi og byder blandt andet på HD-touchscreen, rat- og talestyring, indstillet til at reagere på dine kommandoer, og head-up display, der giver dig visuel information sideløbende med, at du er opmærksom på vejen. Sensus giver dig nye muligheder for at være forbundet, modtage information og få underholdning på samme tid.

Udstyret med Apple Carplay 

Den nye Volvo V90 er udstyret med Apple Carplay. Denne funktion giver dig mulighed for at skrive tekstbeskeder, foretage opkald, lytte til musik og navigere på farten - alt sammen ved hjælp af Siri. For at anvende disse applikationer, er det nødvendigt at du har hentet disse ned på din iPhone. På den måde kan Siri, ved hjælp af stemmestyring, både læse og skrive tekstbeskeder, samt ringe til personer fra din telefonbog. Siri hjælper dig og sørger for at du kan have fuldt fokus på vejen forude. Siri kan også hjælpe dig med at navigere - du skal blot fortælle Siri hvor du ønsker at køre hen, og så finder hun ruten i dit navigations app. 

Tilpasset kørsel og T8 Twin Engine

I Volvo V90 er der installeret Adaptive Cruise Control, der sørger for at bilen holder samme afstand til bilen foran. Derudover hjælper City Safety teknologi, med at finde ud af om der er kollisionsrisiko, når du nærmer dig et køretøj bagfra. På den måde bliver kørslen tilpasset, og føles mere afslappende. Ydermere er Volvo V90 konstrueret med tre forskellige køreprogrammer, konfigureret til at dække ethvert behov. Hybrid-programmet tilbyder dig en behagelig og effektiv hverdagskørsel, hvorimod Pure-programmet giver dig lydløs kørsel helt uden CO2-udledning, og Power-programmet kombinerer benzin- og elmotorens kræfter og giver maksimal ydelse. 

Send til en kollega

0.031