23948sdkhjf

Ny dansk udlejningsplatform vil skabe vækst i provinsen

Leje af biler og andre slags køretøjer er et stigende felt på markedet

Men hos mange udlejningsfirmaer ses desværre ofte en ubalance mellem service og pris. Måske har bekymringer som blandt andet benzinpriserne under lejen, frygten for at beskadige det lejede køretøj eller besværet ved at afhentning afskrækket dig fra overhovedet at overveje at leje en bil? Hos Oscars Biludlejning er det netop disse gængse bekymringer og forhindringer hos kunden de tager fat i. Af denne grund har platformen for øje at gøre op med den herskende biludlejningsmetode i Danmark og sikre kunden god service til en fair pris.

Lej et køretøj - Så mange muligheder får du!
Udvalget af biler og andre køretøjer rammer bredt hos Oscars Biludlejning.
Alt lige fra personbiler og autocampere til trailere og flyttebiler stilles til rådighed, så du altid kan leje netop det køretøj du står og mangler.
Udlejningen igennem et at de mere end 95 udlejningssteder, som findes over hele Danmark, henvender sig selvfølgelig først og fremmest til landets borgere. Måske står du og mangler en personbil, så du kan aflægge familien i den anden ende af landet et besøg, eller måske har du brug for en flyttebil eller en trailer til at klare det praktiske arbejde. Udlejningen henvender sig dog ligeledes til danske og udenlandske turister, der søger en let og fleksibel måde at komme fra A til B og nyde Danmarks mange smukke og skønne steder, uden at gøre sig afhængig af offentlig transport.

Fair priser på alle typer lejemål
Priser der altid er fordelagtige for den enkelte kundes ønsker og behov under lejemålet er en vigtigt pointe hos HejOscar.dk. Af denne grund fokuseres der både på at bringe priserne for kortsigtet og de mere langsigtede lejemål ned. Mere konkret betyder dette at du som kunde hos HejOscar.dk kan sikre dig priser helt ned på 249,- pr. dag, hvis du står og mangler en personbil en eller få dage. Til de langsigtede lejemål kan du leje et køretøj fra 99,- kr. pr. dag i lejeperioder på minimum 28 sammenhængende dage. På denne måde vil du altid kunne garanteres den mest fair og målrette prissætning til dig behov.

Vi sikrer dig fleksible afhentningsmuligheder
Efter du har udvalgt det rette køretøj for lige netop dit formål, samt valgt det ønskede udlejningstidspunkt, er det eneste du mangler blot at afhente køretøjet. Oscars Biludlejning har allerede på nuværende tidspunkt mere end 95 udlejningssteder. De mere 95 Udlejningssteder fordeler sig ud over hele landet og findes både i storbyerne samt i provinsen. Det vil altså sige, at du med stort garanti kan afhente dit leje køretøj nær dig og derigennem få fuld udnyttelse af din lejeperiode.

Nu hvor du har læst denne artikkel til ende er du helt sikkert blevet klogere på fordelene for biludlejning, samt hvilke parametre, der kan gøre netop dit lejemål mere fordelagtigt og bekvemt for dig.
Hos HejOscar.dk sammenflettes elementer som, stort og bredt udvalg, fleksibel afhentning landet over og ikke mindst altid lave priser.

Send til en kollega

0.063