23948sdkhjf

Vielsesringe med rå diamanter

Drømmer du om at få et helt ekstraordinært og unikt sæt vielsesringe til jeres bryllup?

Så er der et helt bestemt et sted du bør undersøge når du skal have vielsesringe.  Roughdiamonds.dk har deres butik samt smykkeværksted i hjertet i København, hvor det er muligt at få vielsesringe med rå diamanter.

Hos Roughdiamonds.dk er der 2 guldsmede og en diamantfatter hvor de i hånden fremstiller de smukkeste og mest karakteristiske og unikke vielsesringe.  Deres chefdesigner Maya Bjørnsten er kvinden bag det helt unikke smykkefirma. Hun blev forelsket i de rå diamanter i forbindelse med en rejse til Antwerpen i Belgien, der er en højborg i forbindelse med diamanthandel.

Speciale i vielsesringe med rå diamanter
De unikke vielsesringe fra Roughdiamonds.dk er lavet af 14 karat guld i enten rød, hvid eller rosa. Grunden til den bestemte karat er primært med fokus på styrke og holdbarhed. Ringene holder nemlig på en dyrebar skat i form af de smukkeste rå diamanter.

Køb af rå diamanter
Maya Bjørnsten rejser med jævne mellemrum til Antwerpen i Belgien for at købe de unikke diamanter. De karakterfulde diamanter er opdelt i over 12.000 forskellige kvaliteter. Det er dog kun omtrent 20 % der vurderes til at være værdig til smykker. Det er udelukkende ud fra disse partier Maya og hendes personale håndplukker diamanter til deres vielsesringe.

Diamanter med god samvittighed
Diamanterne der bliver brugt til Roughdiamonds.dk smykker er købt i overensstemmelse med FN-resolutioner, hvilket betyder at diamanterne ikke er involveret i finansiering af konflikter. Dette garanterer sælgeren via personlig eller og/med skriftlige garantier fra leverandøren af diamanten. Derudover er alle diamanterne handlet i overensstemmelse med Kimberly Processen. Diamantforhandlerne er sågar en del af Responsible Jewellery Council. De yder en ekstra indsats og har mere fokus på diamanthandlen er i harmoni med menneskerettigheder, social og miljømæssig praksis.

De unikke vielsesringe med rå diamanter
De specielle rå diamanter kommer i mange forskellige farver og former. Ingen af diamanterne er ens. Det er naturskabte kunstværker som sidder i de smukke vielsesringe. Hos Roughdiamonds.dk bliver der benyttet diamanter der er lige fra de klassisk hvide diamanter til de karakterfulde og yderst sjældne pink diamanter. De sjældne rå pink diamanter stammer fra Argyle minen i Australien. Argyle minen forventer at lukkes i 2020. Det gør diamanterne endnu mere eftertragtet.

Få den perfekte vielsesring
Hos Roughdiamonds.dk får du de specielle vielsesringe med rå diamanter til den specielle dag. Ingen af ringene er ens, hvilket gør det ekstra unikt. Besøg Roughdiamonds.dk hjemmeside eller besøg deres fantastiske butik i hjertet af København. Her vil du få den kyndige rådgivning du søger i forbindelse med køb af vielsesringe.

Send til en kollega

0.024