23948sdkhjf

Lejligheder med udsigt i Rygaard Park

Er det drømmen for dig at vågne om morgen og lade øjnene kigge ud over blå bølgetoppe?

Tæt på Aalborgs pulserende byliv finder du de veldisponerede lejligheder i Rygaard park, hvor netop den drøm kan opfyldes.

Her kan du flytte ind i en af de moderne lejligheder ved Rygaard Park, hvor fjorden bølger blåt kun få minutters gang fra dit nye hjem. Du vil derfor være omringet af den skønneste natur samtidig med, du hurtigt kan komme til Aalborg for at opleve byens kulturliv.

Du får både kultur og natur i Nørresundby
Der er kun en kort cykeltur mellem Aalborg og Nørresundby, og når du åbner døren til dit nye hjem, præsenteres du for det bedste fra to verdener. Når du flytter ind i en af de ledige luksus lejligheder i Nørresundby, vil du straks mærke roen sænke sig.

Hvorfor? Tænker du måske. Den simple årsag er, at du i Nørresundby omringes af den skønne, grønne natur og den blå fjord. Området indbyder til lange gåture i skoven eller ved stranden, ligesom du også kan snøre løbeskoene og komme vidt omkring på de mange stier.

Det er dejligt at opholde sig i naturen, men nogle dage er der brug for byens menneskeliv med shopping og cafébsøg. Vil du mærke kulturlivet folde sig ud? Du kan tage den korte tur fra Nørresundby til Aalborg for at lade dig begejstre af de mange tilbud, der er til din rådighed i Nordjyllands hovedstad. 

Rygaard Park - Det helt rigtige hjem
Vores hjem er en sikker base, vi altid kan finde tryghed i. Det er her, vi kan smække benene op efter en lang dag, genoplade batterierne og være os selv. Hvordan skal dit nye hjem være? I Rygaard Park får du mulighed for at skabe de hjemlige rammer, du drømmer om, for vi har lejligheder til både store og små familier.

Har du brug for meget plads eller er få kvadratmeter nok til dig? I Rygaard Park finder du lejligheder i flere størrelser, så både det ældre par og den moderne børnefamilie kan finde det sted, som de næste mange år skal være det helt rigtige hjem.

Vælger du haveliv eller afslapning på altanen?
Har du grønne fingre? Når du flytter ind i Rygaard Park kan du vælge en lejlighed i stueetagen med have, så du kan plante blomster og grøntsager i små bede. Vil du hellere slappe af end luge ukrudt, vil du uden tvivl finde dig til rette i en lejlighed med altan. Her slipper du for havearbejdet, men har stadig mulighed for frisk luft og dejlige grillaftener med vennerne.

Send til en kollega

0.031