23948sdkhjf

Stillads efter behov

Mange mennesker tror måske, at et stillads blot er et stillads. Der er dog stor forskel på stilladserne og de formål, som de tjener. I denne artikel får du en kort introduktion til de forskellige stilladstyper samt hvilke formål de tjener.

Nogle arbejdsopgaver kræver én type stillads, hvor en anden opgave kræver en helt anden løsning. Derudover kan du med de forskellige stilladsløsninger også forbedre arbejdsvilkår for dig selv og din ansatte.

Søjlestillads

Et søjlestillads ses typisk på højere byejendomme eller erhvervsbygninger. Stilladset har en lav egenvægt, som dog kan bære høj lastkapacitet. Derudover er søjlestilladset også ideelt til materialeplatforme og trappetårne. Søjlestilladset anvendes til alt fra vinduesudskiftning til facaderenovering, da de nemme at opsætte efter den givne arbejdsopgave.

Hængestillads

Hængestilladset anvendes typisk, når de mere traditionelle former for stilladser ikke kan anvendes. Det gælder f.eks. bygninger, som er for høje, har et usikkert underlag eller hvis der skal holdes veje fri for gennemkørsel. Hængestilladset bliver fastsat fra toppen af bygningen, hvor det hænger ned langs bygningens side. Stilladset kommer med en række fordele, da det kan anvendes til stort set alle opgaver, hvor traditionelle stilladser som søjlestilladset kommer til kort.

Rullestillads

Rullestilladset opbygges på store gennemgående skinner på terrænet. Stilladset opbygges på disse, hvor det efter behov kan flyttes på skinnerne. Stilladset anvendes derfor oftest i større haller og sale. Stilladset er let og mobilt og egner sig derfor også godt til mindre opgaver i forsamlingshuse eller lignende.

Stilladsudlejning i Nordjylland

I Nordjylland udlejer og opsætter Bera Stilladser alle de ovennævnte typer efter behov. Du behøver derfor ikke bekymre dig om opsætning eller lignende, da de varetager hele processen omhandlendende stilladset, hvor du blot skal stå for selve arbejdsopgaven på den givne bygning.

Hos Bera Stilladser finder du også klimaskærme og materialehejs, som bidrager til et sundt arbejdsmiljø, hvor de ansatte undgår tunge løft og bliver beskyttet mod det omskiftelige vejr.

Send til en kollega

0.079