23948sdkhjf

Lav smarte etiketter med Dymo-label

Både til hjemmebrug og i arbejdssammenhænge

kan det være rart med små labels eller etiketter, der gør, at du kan have overblik over dine ting.

Netop dét er muligt med dymo label, der gør det nemt at holde overblik og orden i alle dine ting på kontoret og andre steder.

Labels til mange forskellige labelprintere
Det nytter naturligvis ikke noget at købe dymo-labels eller tape, der ikke passer til din labelprinter. Derfor er det vigtigt at tjekke, at den type label, du vælger, er kompatibel med din printer.

Der findes et hav af forskellige typer af labels, og D1-tapen er blandt de mest populære, blandt andet fordi den passer til rigtig mange dymo-printere.

Du kan få dine labels i flere forskellige bredder, og der er også mulighed for at vælge imellem flere farver.

Hvis du også mangler en Dymo-labelprinter
Hvis du ikke har en labelprinter endnu, men gerne vil have fingrene i én, er der mange forskellige muligheder. De fås både som små håndholdte modeller, hvilket er oplagt, hvis du ønsker en fleksibel løsning og gerne vil have mulighed for at printe flere forskellige steder. Der findes dog også bordmodeller, som er større og oplagte til for eksempel et kontor, hvis du altid skal bruge den dér.

Dymo-labels er smarte, hvis du for eksempel gerne vil have etiketter på dine mapper, så du ikke behøver at kigge dem alle igennem, før du finder den, du leder efter. De kan også bruges som navneskilte for at markere, at en bestemt ting tilhører et bestemt sted eller en bestemt person. Dymo-labels er en nem og hurtig måde at holde orden på, og de kan gøre kontorlivet en hel del nemmere. Du kan med fordel tage et kig på de forskellige labels og printere, hvis du tror, at dymo-labels kunne være noget for dig.

 

 

Send til en kollega

0.047