23948sdkhjf

Besøg et hyggeligt bed and breakfast

kom på landet og få et par hyggelige dage

bed and breakfast haslev. På Edelsmindel bed & breakfast tilbyder vi et hyggeligt ophold i naturskønne oplevelser. Vi har forskellige værelser, som er indrettet efter tidens stil. Vi har flere forskellige typer af værelser, man kan vælge imellem. Værelserne er tilpasset de rejsende, så vi har både plads til familien, kæresteparret eller den enkelte rejsende. Indretningen af værelserne er også tilpasset efter, forskellige stilarter folk måtte have. Så er du til mere end bare et standard værelse, så kan vi anbefale dig Deluxe værelset. Er i en virksomhed, der trænger til noget luftforandring, så kan i holde jeres møde i vores konferencerum. Vi skal nok sørge for en let forplejning af frisklavet kaffe, juice, frisk frugt og hjemmebagte boller.

 Vi sørger for morgenmaden

Når du overnatter på vores bed and breakfast, vil du stå op til en dejlig morgenmad bestående af hjemmebagte boller, frisk kaffe og juice m. diverse tilbehør. Du har mulighed for at nyde morgen anretningen lige, hvor du vil. Du kan få den væreslet, i køkkenet eller ude i den dejlige have, hvis vejret er godt.  Under opholdet er der altid mulighed for at forsyne sig med kaffe og juice i køkkenet, når du har lyst. Om aften kan du stille sulten ved at besøge en af de nærliggende restauranter.

 Oplevelser i nærheden

Vores bed & breakfast ligger i Haslev ca. 45 minutters kørsel i bil fra København. Er du bil har du mulighed for at besøge nogle af de nærliggende seværdigheder. Ca. 20 minutters kørsel herfra, ligger forlystelsesparken Bonbon-land, som byder på forlystelser og sjov for hele familien. Er i eventyrlysten og elsker højder, så er der Camp Adventure, der byder på en gåtur op i de 45 meter høje skovtårn, hvor der op på toppen er den smukkeste udsigt ud over den sjællandske natur. Er i to, der taget på weekendophold for at pleje kærligheden, så kan opleve en tur på restaurant Villa Galina, der ligger i et naturskønt område. Eller tag en tur til Rønnede og oplev den gamle landevejskro, der har deler navn med byen. På Rønnede kro serveres der klassisk mad en afslappet atmosfære.

 Smukke omgivelser lige ud af vinduet

Kommer du for at nyde stilheden og roen på landet og ikke får at kører rundt. Så ligger vores bed & breakfast i Haslev lige op til Gisselfeld park. Her kan du opleve smukke blomster, store egetræer og en rigt dyreliv, der går rundt blandt mennesker. Et oplagt sted at nyde roen og fordybe sig i sine tanker, langt væk fra hverdagens larm og stress. Så tag en tur på landet og oplev et hyggeligt bed & breakfast, hvor vi garanterer god stemning, naturskønne oplevelser og ikke langt derfra kan opleve seværdigheder ud over det sædvanlige. Så tag turen i bil, på cykel eller kom med offentlig transport. Uanset hvordan du kommer til vores bed and breakfast, så står vi klar til at tage i mod dig med åbne armen.

Send til en kollega

0.031