23948sdkhjf

Planlæg polterabend i København

Er bryllupsklokkerne begyndt at ringe?

Og står du for at skulle planlægge en polterabend for en af dine nærmeste? Det kan være svært at overskue at skulle planlægge en polterabend, da man gerne vil glæde den kommende brud eller brudgom, så de får en dejlig dag.

Nogle planlæggere ynder at udsætte det vordende brudepar for aktiviteter, der kan være temmelig grænseoverskridende. Men brudepar kommer i alle aldre og som mange forskellige typer. Derfor vil vi i denne guide gerne gå lidt anderledes til værks og komme med alternativer til disse sædvanlige aktiviteter. Det er nemlig ikke alle, der er tossede med at drikke sig i hegnet eller sælge kys på gaden.

Start dagen med et godt måltid
Der er ingen tvivl om, at en polterabend kan trække tænder ud på energikontoen. Derfor er det vigtigt at komme godt fra start og lægge en god bund med noget lækker mad. Hos Møllers bar og køkken restaurant serverer de Københavns nok mest populære morgenmad. Stedet startede nemlig ud som en ren morgenmadsrestaurant – men med morgenmad hele dagen! I vil derfor utvivlsomt kunne få stillet jeres sult på behørig vis, hvis I lægger vejen der forbi først på polterabend-dagen.

Udfold jer lidt kreativt
Det giver altid anledning til gode grin, når man skal udfolde sig kreativt sammen. Nogle er sikkert vildt gode, mens andre falder helt igennem. Og er der kørt lidt alkohol indenbords, så kan evnerne udi det kreative for alvor blive udfordret.

Der er mange muligheder, hvis man ønsker at udfordre sin kreativitet lidt til en polterabend. Eksempelvis kan I lave keramik eller tage til en croquis-time, hvor man tegner en levende (nøgen) model. Det vil uden tvivl give lidt blussende kinder og gode grin undervejs.

En polterabend med fokus på wellness
Er man ikke til de store udskejelser, og vil man hellere bruge dagen på en af de ting, der sjældent er plads til i hverdagen, så er det oplagt at bruge dagen på lidt selvforkælelse i form af wellnessbehandlinger. Både til jer selv og bruden. Det skaber et godt sammenhold, når man deler den slags oplevelser. Især hvis I er flere, der ikke kender hinanden i forvejen.

I kan eventuelt slutte dagen af med at få lagt en professionel makeup. På den måde er I også klar, hvis jeres polterabend skal ende ud i en bytur ud på de sene nattetimer.

Find jeres indre legebarn frem
Er I til lidt spænding, og vil I gerne udfordre jeres mentale kapacitet under påvirkning af alkohol, kunne det være en oplagt mulighed at besøge et Escape Room. Her bliver man låst inde i et lokale, hvorefter man – ved hjælp af en række ledetråde – skal regne sig ud af kniben. Det betyder samarbejde og grin en masse! Og der er ingen tvivl om, at lattermusklerne bliver masseret, når I skal forsøge at finde frem til løsningen.

Hvis I ønsker at udfordre jer selv på en sjov måde, kan I også lade jer opsluge af andre verdener. Virtuelle verdener forstås. For flere af de steder, der sælger oplevelser og leg, tilbyder også muligheder inden for virtual reality. Det er en sjov måde at være sammen på, og I vil uden tvivl havne i sjove, akavede situationer. Lige den slags, der kan løsne op for den gode stemning.

Send til en kollega

0.016