23948sdkhjf

6 oplagte lokaler til konfirmation i København

Skal du afholde en konfirmation i København inden for den nærmeste fremtid?

I så fald er det en god idé at være tidligt ude i forhold til at bestille selskabslokaler, da disse bliver revet væk på ingen tid. Her i artiklen vil du blive præsenteret for seks oplagte lokaler til afholdelse af konfirmation i hjertet af København, som du kan leje.

Smukke lokaler med plads til op til 120 personer hos Madklubben
Er du på udkig efter selskabslokaler i København, er Madklubben et oplagt sted. Deres smukke lokaler finder du på Østerbrogade, og de er indrettet med flotte designermøbler, ligesom de er yderst fleksible til konfirmationer med op til 120 gæster. Endvidere har du mulighed for at leje disse lækre faciliteter til en ganske fair pris, de fleste vil kunne få råd til, og alle lokalerne har masser af luft og er dejligt lyse. Endelig tilbyder Madklubben mange muligheder, når det kommer til selskabsmenuer, hvorfor du med sikkerhed vil kunne finde noget til konfirmandens smag.


Kayak Bar har ligeledes rig erfaring, når det kommer til afholdelsen af konfirmationer. Hvad end der skal inviteres 150 eller 30 gæster, sørger Kayak Bar for en hyggelig og personlig stemning, indendørs såvel som udendørs. Det særlige ved lokalerne er desuden, at du får den oplagte kombination af by og vand grundet stedets unikke placering.

Lyse, store og åbne lokaler på Amager med mad i særklasse
Amager Selskabslokaler er også oplagte til dig, der skal afholde en konfirmation i København. Lokalerne er lyse, store og åbne, og herudover har deres professionelle medarbejdere masser af erfaring med at gennemføre konfirmationer. Det er således din sikkerhed for en vellykket afvikling, og det gælder, uanset om der er tale om et stort eller mindre selskab. Endvidere serverer de hos Amager Selskabslokaler spændende og lækker mad i absolut særklasse med udgangspunkt i gode råvarer, ligesom de naturligvis står for oprydningen selv efterfølgende.


Copenhagen Admiral Hotel er ligeledes et oplagt valg i forbindelse med afholdelsen af en konfirmation. Det skyldes, at du her får unikke omgivelser med en yderst afslappent atmosfære samt mad i høj kvalitet. Søger du derfor spændende omgivelser og lyse lokaler, er Copenhagen Admiral Hotel et godt bud. Endvidere er det muligt enten at starte eller afslutte konfirmationsfesten med en sejltur gennem Københavns smukke kanaler, og konfirmanden er derfor her garanteret en helt særlig dag.

Stemningsfulde lokaler og enestående service på Østerbro
Hos Ambassaden & Konsulatet på Østerbro finder du hyggelige og stemningsfulde lokaler til konfirmationer, hvor der er rigeligt med plads til mange gæster. Udover de flotte festlokaler tilbyder de også fantastisk mad samt enestående service. Deres imødekomne og dygtige personale har desuden rig erfaring med at afholde og arrangere vigtige begivenheder såsom konfirmationer, og derfor kan de komme med en masse gode råd til, hvordan din datter eller søn får den bedste dag.
Er konfirmanden særligt musikalsk, kan du også leje Mogens Dahl Koncertsal. Salen byder på indbydende og eksklusive rammer, der er oplagte til konfirmationer. Det er en gammel staldbygning, som har fået en renovering, og i dag er det intime og atmosfæriske festlokaler i et. moderne, skandinavisk design. Her er du garanteret en behandling i absolut særklasse af det venlige personale, der har over 11 års erfaring med at afholde selskaber.

Send til en kollega

0.047