23948sdkhjf

Hvordan hjælper grøn te med vægttab

læs om hvordan grøn te hjælper på vægttab

Grøn te er en af ​​de mest almindelige drikkevarer i verden sammen med kaffe. Da begge indeholder koffein, er de gavnlige for at forbedre energi og vågenhed.

Men der er en lille forskel mellem de to - den ene har bedre fedtforbrændingseffekter end den anden. Og selvfølgelig er det grøn te.

Blandt de mange sundhedsmæssige fordele ved grøn te. Du finder ud af, at det producerer en termogen effekt, der hjælper med at forbrænde fedt over tid.

Det gør dette ved at forbedre stofskiftet og styrke alle de faktorer, der hjælper med at slippe af med fedt fra kroppen mere effektivt end nogen anden drikke eller mad.

Hele effektiviteten af ​​grøn te kommer fra catechiner, antioxidanter og theanin. Mens katekiner hjælper med at nedbryde fedt, øger antioxidanter stofskiftet, og theanin har en beroligende virkning. Og med koffeinet øges alle disse fordele.

Samlet set vil det at drikke to kopper te om dagen være nok til at øge fedtforbrændingsprocessen over tid. Sammen med en ideel træningsrutine og ideel diæt kan enhver forbrænde fedt meget effektivt.

Hvad indeholder den bedste grøn te?
Du vil have den bedst mulige te til din kost - så her forklarer vi tre ting, der virkelig hjælper. Fokuser på at få så meget af disse tre til den bedste te til vægttab:

Antioxidanter
Din te skal have masser af antioxidanter. Det er kendt, at EGCG (Epigallocatechin gallate), den vigtigste antioxidant i te, nedbryder noradrenalin - et fedtforbrændende hormon.

Efter nedbrydning formeres hormonet, og fedt begynder at gå direkte ned i blodbanen og musklerne, så du kan bruge det som energi.

Nogle mærker tilbyder flere antioxidanter end andre, så det vil give yderligere hjælp på lang sigt. Gå efter noget med ekstra antioxidanter for at få de bedste effekter.

Koffein
Koffein er et stimulerende middel, der hjælper med at forbrænde fedt. Men det hjælper også med at forbedre træningskapaciteten og ydeevnen, hvilket igen forbedrer den samlede fedtforbrændende effekt af kroppen.

Så sørg for, at det har nok koffein, hver gang du vælger et grønt te-brand, så du kan få bedre vægttabseffekter. Vi anbefaler medium til højt koffeinindhold.

Smag
Du har måske den perfekte grøn te fyldt med smag - men hvis den ikke smager godt, får du et dårligt produkt.

Derfor anbefaler vi at passe godt på det, du går efter. Husk, at det handler mere om, hvad du kan lide, end virkelig noget, der smager godt - som kan variere eksponentielt afhængigt af personen. læs mere på den amerikanske hjemmeside kitchengeGene undernavnet Best Green Tea Brand For Weight Loss og du kan osse læse om løs blade te, hvor man blandt andet kan læse om grøn te, det kan kan findes under Best Loose Leaf Tea Brands.

 

Send til en kollega

0.156