23948sdkhjf

Sushirestaurant med et utal af muligheder

At gå på sushirestaurant kædes ofte sammen med den eksklusive og eksotiske madoplevelse.

En anderledes form for gastronomi med stor afstand til alle de andre tilbud på markedet. Ris og rå fisk skiller sig ud fra burgere, pizzaer og det traditionelle danske køkken på en række punkter. Maden serveres kold og frisk. Et område i den orientalske køkkenkultur, som deler vandene i høj grad. Er du en af dem, der elsker sushi som mange andre?

En ægte kærlighed og fascination for den asiatiske måde at tilberede og servere fisk. Mange af os har et behov for mere sushi i vores liv frem for de enkelte gange om året, hvor der er anledning til at samles på en sushirestaurant. Restaurant Sushi2500 åbner flere muligheder for gæsten end blot at bestille og spise sushi. En chance for at arbejde med kunsten i at lave sushi på den rigtige måde hjemme hos dig selv.

Kurser og starter-kits.
Sushi2500 er en lækker sushirestaurant med oprindelse i Valby i år 2014. Spisehuset er siden blevet til en kæde på hele fem butikker i år 2019 med forskellige placeringer i hovedstadsområdet. Det centrale i restaurantens tilbud er god kvalitet og service til lave priser. Sushi skal være tilgængeligt for alle ifølge Sushi2500. Gæsten har derfor mulighed for både at spise i restauranten og at bestille take-away. Ligeledes har kæden udvidet servering af sushi til catering, der bringer maden helt hjem til kundens bopæl. En opskrift på service i sushibranchen, der har vist sig at være profitabel.

At lave maden til gæsterne er ikke nok for Sushi2500. Restauranten differentierer sig også på markedet ved at tilbyde kurser i at lave sushi derhjemme. Kurset er lavet til både voksne og børn. Det vil sige, at både du og dit barn kan være sammen om at lære den ædle kunst i fremstillingen af sushi i hjemmet. Kurset er ideelt for kvalitetstid med enten din partner, veninde eller dit barn. Kurset i at lave sushi hos Sushi2500 varer ca. 2 timer.

Her har deltagerne chancen for at afprøve alverdens kreative blandinger af ris og fisk med egne hænder. Deltagerne får en grundig gennemgang af bl.a. forskellige råvarer, som anvendes i sushi – herunder deres rolle og smagsnuancer i forskellige sammenhænge. En makirulle kan formes på mange måder. Deltagerne bliver tilmed undervist i fornuftig håndhygiejne, når den store produktion skal påbegyndes i hjemmet.

Restaurant Sushi2500 har flere tilbud end blot kurser og sushi af høj kvalitet på menukortet. I forlængelse af kurset i at lave sushi, så har restauranten givet sine kunder muligheden for at lave det hele i hjemmet. Sushi2500 udbyder et såkaldt sushikit i alle sine fem spisehuse. Et sæt af ingredienser, råvarer og værktøjer til at lave det perfekte sushifad til en hyggelig aften omkring middagsbordet derhjemme. Restauranten har gjort forarbejdet. At skære fisk og koge ris er allerede gjort af køkkenet – gæstens opgave er at sammensætte ruller efter eget ønske. En sjov og kreativ leg for hele familien eller veninderne på en lørdag. Tålmodighed er vigtig i forbindelse med at lave sushi – men øvelse gør mester.

Sushi2500 giver sushi-elskeren mere end den normale sushirestaurant – muligheden for at lære det selv på kurset og lave det selv i hjemmet med starterkit. Se mere på hjemmesiden.

Send til en kollega

0.047