23948sdkhjf

Sushi ud af huset?

Årets store arrangement står for døren. Det kan være en fødselsdag, et firmaarrangement eller årets store bytur med veninderne.

Fælles for begivenhederne er, at maden spiller en stor rolle i forhold til arrangementets kvalitet. Valget står altid imellem selv at gå i køkkenet eller hente maden udefra. At tage ud at spise i byen er ofte et valg, der resulterer i en oplevelse. Omvendt så kan hjemmet eller arbejdspladsen skabe præcis den stemning, som kunden har behov for.

Restauranten har derfor ikke noget at skulle have sagt i forhold til regler og tema under maden. Mange af os har en kærlighed til sushi – men hvem leverer det fra restauranten til hjemmet i forbindelse med et arrangement? Restaurant Sushi2500 har sat sig for at gøre sushi tilgængeligt for alle. En sushirestaurant, der giver mulighed for catering af det særlige område inden for det orientalske køkken.

Sushirestaurant på hjul
At spise sushi er ofte forbundet med at sidde på en restaurant med et sæt spisepinde i hånden. Maden kommer enten kørende på et rullebånd eller serveres af en tjener. Helt frisk fra køkkenet. Restauranten Sushi2500 vil ikke begrænse sig med hensyn til at servere sushi til borgerne i hovedstadsområdet. Udbringning af sushi er derfor blevet en nem og tilgængelig mulighed med sushikædens tilbud. Et sushikoncept, der primært fokuserer på at lave sushi ud fra den californiske stil, hvor der er mere plads til råvarer frem for ris.

At levere et sundt og kaloriefattigt alternativ til gode priser – det er essensen af Sushi2500. Restaurantens service i forbindelse med catering er ganske simpel. Formålet er at levere frisklavet sushi med flot visuel fremstilling til enhver lejlighed. En oplagt måde at imponere gæsterne til dit arrangement. Servicen er bedst til store arrangementer, hvor antallet af deltagere er minimum 20 personer.

Maden anrettes på store fade, så hele menuen er klar ved levering. En mulighed for at spise lige så frisk sushi, som når man sidder på restauranten. Her er ikke noget mad, der skal varmes op før servering. Kunden bestiller det ønskede mad til et specifikt tidspunkt – hele menuen bringes herefter til døren. Kunden kan med andre ord skræddersy sin menu ud fra, hvilket arrangement der skal afholdes. Skal menuen bestå af innovative og spændende makiruller til veninderne eller de mere traditionelle stykker til familiefesten?

Sushi2500 har ligeledes tilbud med hensyn til tilbehør og snacks. Chancen for at få flere smagsvarianter end blot fisk og ris. Restaurantens menukort tilbyder bl.a. tangsalat samt andre mere børnevenlige alternativer. Der er ligeledes mulighed for at bytte sushien ud med varme retter af oksekød, kylling eller vegetar, hvis ikke sushi er for alle i selskabet.

Servicen fra Sushi2500 har som sagt mest værdi for selskabet, hvis det minimum består af 20 personer. Et princip om mængderabat og omkostninger ved at skulle bringe ud. Sushi2500 har netop åbnet sit femte spisehus i Trekroner, men har steder i både Valby, Roskilde og på Frederiksberg. Vi skal gribe chancen for at få bragt sushi ud til arrangementet – et tilbud om at lave en spændende menu til årets dag med dem, som vi holder af.

Send til en kollega

0.031