23948sdkhjf

København: Flere restauranter satser hårdt på catering

Er du ansvarlig for bespisning af en større forsamling af venner eller bekendte til den årlige sammenkomst?

Og er dine evner i et køkken ikke på et sådant niveau, at du føler for at stå med maden selv? Rigtig mange danskere synes, det er en større byrde at skulle være ansvarlig for planlægning og tilberedning af mad i forbindelse med et værtsskab. Og selvom man måske er en dygtig amatørkok, kan det bare let blive for uoverskueligt og gå galt alligevel.

Men netop derfor er der da også flere og flere danskere, der i forbindelse med sit værtsskab ved større forsamlinger skifter forklædet ud med en attraktiv cateringløsning. For selvom det unægtelig viser overblik som vært at lave maden selv, er det bare også en hæmsko for dig som vært – og til tider for resultatet af din servering.

I artiklen her kigger vi ind i, hvordan man får succes med en velforberedt catering-oplevelse. Læs med videre og find den cateringløsning, der gør dit værtsskab helt unikt.

Ny spiller på cateringmarkedet: Restaurationsbranchen vil være med
Har du ikke før stået i spidsen og med ansvaret for bestilling og håndtering af eksempelvis lækker catering i København, er du muligvis heller ikke bekendt med, at der findes flere forskellige former for catering-firmaer. Og vil du gerne gøre dig bemærket som vært til årets sammenkomst, bør du kende denne forskel, inden du bestiller catering-løsning.

Kigger man på catering-firmaerne i dag, er der nemlig overordnet set 2 modeller:

- Catering uden egen servering/restaurant

- Og catering fra en restaurant

Og når man som førstegangsvært står over for beslutningen om, hvilken af disse man skal vælge til sit arrangement, er det vigtigt, at man kender forskellen på den service og det produkt, man får.

For med et traditionelt catering-firma, der ikke nødvendigvis har egen restaurant, vil man også få en menu, der ligeledes er både traditionel og i nogles øjne ”almindelig” – mens man med catering fra en restaurant oftere har mulighed for at vælge et produkt, der af den ene eller anden årsag er særpræget på sin helt egen måde.

Vælg catering, der gør menuen til festens store samtaleemne
Har du ambitioner om, at dit værtsskab skal være ekstraordinært, kan du også tænke dette ind i dit valg af catering-løsning, allerede inden du begynder at indhente tilbud fra byens mange cateringvirksomheder.

For selvom det måske virker fristende at vælge en kendt og traditionel løsning med fisk til forret, øksesteg til hovedret og is til dessert, kan du nemlig overraske dine gæster ved at vælge en menu, der ikke normalvis forbindes med catering.

I denne forbindelse er det en unik mulighed for dig at gå efter et køkken, der generet set har et specielt tema, og hvis mad ikke er hverdagskost for de fleste. Prøv eksempelvis at henvende dig hos din lokale veganerrestaurant og hør, om de eventuelt ville være villige til at lave en menu til dig og dit selskab – for uanset om der er veganere med eller ej, vil det være en løsning, der lægger op til debat og dialog over middagsbordet.

Send til en kollega

0.031