23948sdkhjf

Catering: Her får du en anderledes cateringmulighed

Når højtiderne står for døren, og man igen skal prøve kræfter med det professionelle værtsskab, kan det være svært at blive ved med at finde på noget, der er interessant og udfordrende for alle gæster.

Og selvom man garanteret kan finde på mange lækre serveringer selv, er det bare aldrig helt så lækkert, hvis man så sammenholder det med en hel dags arbejde i køkkenet.

Netop derfor vælger flere og flere danskere da også catering i stedet for at lave maden selv. Og for alle involverede ender det ofte også med at blive en bedre løsning med en udsøgt anretning og mulighed for at prøve nye spændende råvarer, man måske ikke selv havde valgt, hvis man stod med det selv.

Men hvad gør man, hvis man gerne vil vælge en cateringløsning, der ikke ligner den, man også valgte sidste år? I artiklen her har vi samlet nogle af de mest specielle, underholdende og interessante cateringmenuer, der ikke normalt er førstevalg, når man bestiller mad hos den lokale catering-virksomhed.

Lad det simple blive det perfekte valg
Catering er for rigtig mange en speciel størrelse, hvor den lækre oksemørbrad og den klassiske citronfromage næsten altid er med på menuen. Men hvis man gerne vil overraske med noget lidt mere specielt, er der bestemt også plads til det.

For med tiden har branchen for catering udviklet sig i en sådan retning, at man faktisk kan få mere eller mindre alt, hvad man kunne tænke sig – og så er udfordringen i højere grad begrænsning.

Er dine gæster en broget flok, bør du vælge en menu, alle kan være med på – og det er måske netop i dette scenarie, at fx en catering med burgere har sin helt rette og utraditionelle berettigelse. For vælger du en menu, der består af noget så simpelt som burgere, der er lavet af professionelle kokke, får du også et produkt og en servering, der er anderledes for de fleste.

Brug lejligheden til at prøve nye råvarer
Ønsker du derimod at gøre selve serveringen lidt mere speciel, kan du også vælge at lave en anretning, der udfordrer gæsterne i forbindelse med valget af de råvarer og den anretning, du vælger.

Flere vælger nemlig i dag at lade det moderne køkken inspirere højtidernes festmåltid – og selvom nogle måske i starten vil anfægte en utraditionel anretning, vil det med tiden være så centralt et omdrejningspunkt, at næsten alle og enhver vil blive begejstret.

Prøv eksempelvis at introducere det veganske køkken eller en af de mindre kendte nationale gastronomiske kulturserveringer til dit næste værtsskab – for selvom man måske ikke kan se sammenhængen mellem højtid og mad, vil man alligevel starte en dialog og drage et underholdende element ind over middagsborget, uanset om gæsterne består af bedstefar og onkel Anders eller veninderne fra studiet.

En anderledes catering behøver heller ikke være hverken dyr eller omsonst for dig som vært – og uanset om du vælger det ene eller det andet, vil det øjensynligt give dig det overskud, du ellers ville mangle, hvis du selv skulle lave maden.


Send til en kollega

0.032