23948sdkhjf

Tre steder at nyde cocktails og drinks i København

Skal du i byen med vennerne, og vil I gerne varme op med nogle delikate cocktails, eller skal I blot ud og have en enkelt lækker drink, så er der mange steder, hvor I kan søge hen.

Cocktails er hovedstadens mellemnavn, og der er et hav af muligheder, hvad enten du vil nyde noget lækkert med vennerne, kæresten eller noget helt tredje. Læs med her, hvis du vil finde cocktail-steder, hvor du kan få noget koldt og dejligt til ganen.

En restaurant med mulighed for lækre cocktails
Leder du efter et sted, hvor der både kan spises lækker mad, men samtidig nydes nogle drinks i særklasse, skal du hoppe en tur forbi Københavns hippe fiskerestaurant. Restauranten er kendt for at lave alle mulige lækre retter med fisk og skaldyr, så det er oplagt at tage en tur forbi, hvis I skal have noget godt at spise, inden I kaster jer over drikkevarer med procenter. Selvfølgelig er det en fordel, hvis alle kan lide fisk.

Dog er det ikke et must, at I spiser, fordi mange unge vælger faktisk blot at tage herhen på grund af de gode drinks, som nydes i hyggelige omgivelser. Hele konceptet omkring restauranten er, at det skal være som at være en tur på Street Food, som er der, hvor størstedelen af inspirationen kommer fra. Og det er de lykkedes med på bedste vis, hvorfor det klart kan anbefales at få en drink eller to her.

Et sted kun med cocktails
Vil I et sted hen, hvor alt fokus er på at lave udsøgte drinks, skal du muligvis indstille din kikkert mod GILT – de laver ikke andet her. Hos dem kan du ikke få andet end nogle snacks, og ellers er menuen udelukkende dejlige, kolde drinks til ganen.

De kan godt lide at eksperimentere lidt, og det skal du helst være indstillet på, da de også anbefaler, du prøver noget nyt, når du er på besøg. De laver forskellige drinks, og faktisk tilpasser de dem løbende efter årstiden, hvorfor der altid er en rød tråd.
Er du på besøg, og får du en drink, der ikke opfylder dine forventninger, så får du en ny på husets regning, hvilket er meget rart, når man satser på at prøve noget nyt.

Cocktails i klassiske omgivelser
Vil du have cocktails fra øverste hylde, skal du kigge nærmere på Curfew. Her er alt lavet i et klassisk design, og du føler nærmest, at du træder ind i en anden tid, når du kommer ind på baren, hvor der er plads til 70 siddende personer. Vintage stole, glas og meget mere pryder omgivelserne, og det er bestemt ikke et sted, der vil skuffe. Omgivelserne er helt unikke, og der er ikke mange cocktailbar som denne rundt omkring i vores lille land. Prisen er også lidt højere her end hos eksempelvis vores første bud, hvilket man skal være forberedt på.

Vil du have nogle lækre drinks, er der her tre forskellige bud, som har hver deres specielle evne. Der skal nok være en af dem, som er et hit hos dig og vennerne.


Send til en kollega

0.031