23948sdkhjf

Gør den lange flyvetur til Thailand kortere

Har du en plan om, at du vil en tur til Thailand, når årets ferie skal afholdes? Du er langt fra alene.

Det populære land trækker et hav af danske turister til hvert eneste år, og det er med god grund. Vi kan ikke stå for det turkisblå vand, den spændende kultur og det asiatiske køkken. Der er altså meget, som trækker i os, men der er da også lige en lang flyvetur, som kan være en smule kedelig.

Har du bestilt en af de eksotiske rejser til Thailand, men frygter du en lang og kedelige flyvetur derned, kommer vi her i artiklen med nogle råd, som kan få turen til at føles en smule kortere.

Huske at hente lydbøger og en playliste ned
Turen varer mange timer, og det betyder, at du skal have noget at give dig til. Et simpelt råd til en start er, at du henter din playliste ned på mobilen. Bruger du Spotify, kan du nemt og simpelt hente den ned, hvorfor du kan have noget godt musik i ørerne til hele turen – og hent nu sange nok.

En anden ting, du skal have hentet ned inden afgang, er lydbøger. De er uundværlige, når du skal afsted på en så lang rejse, hvor du også skal hjem igen på et tidspunkt. Find derfor nogle lydbøger, som passer til dig, og læn dig ellers tilbage og nyd det. De fleste steder kan du hente alt fra fantasy, krimier, selvbiografier og meget andet. Det er blot dine interesser, som sætter grænsen.

Du kommer langt med et spil kort
Undervurder aldrig vigtigheden af et spil kort. Det er noget, hele familien vil nyde godt af, fordi det giver et utal af muligheder. Med et spil kort er der pludselig rigtig mange muligheder, og der skal nok være en række spil, der kan bruges til at cutte noget af den lange flyvetur af.

Afhængig af familiens størrelse kan I passende aftale, at I alle skal vælge et bestemt kortspil, som I spiller i X antal minutter, inden I skifter til den næste, der nu går videre med sin idé.

Sæt dig ind i jeres kommende ture
I har med garanti allerede planlagt en masse, og det gælder nok alt fra seværdigheder til spændende kulinariske retter. Er det tilfældet, kan du passende printe noget information på de forskellige ting ud hjemmefra, som du kan fordybe dig i under selve flyveturen. Du har rigtig mange timer i vente, så der er masser af mulighed for, at du kan være ekspert i de forskellige seværdigheder, du støder på, når du bevæger dig rundt i det eksotiske Thailand.

Skal du på en uforglemmelig tur til Thailand, har du altså noget helt unikt i vente, og du kan godt forberede dig på at besøge noget, som mest af alt minder om et eventyrland. Det hele er overskønt, men du har den lange flyvetur i vente, og det kan godt være noget skræmmende. Heldigvis har du ofte tv på flyet, men derudover kan du bruge ovenstående idéer til at få turen til at gå lidt nemmere.

Send til en kollega

0.032