23948sdkhjf

Oplevelser på Bali for hele familien

Bali er kendt for at være en vaskeægte ferieø med alt, hvad det indebærer. Smuk natur, hvide strande, krystalblåt vand og et eksotisk og spændende dyreliv.

Bali er kort sagt noget helt for sig selv, og skal du og familien have en ferie, der aldrig bliver glemt, er det et oplagt sted.

I denne artikel kommer vi ind på nogle ting, du kan lave med hele familien, når den spændende ø besøges.

Bliv underholdt i de blå bølger
Der findes mange rejser til Bali for hele familien, og det er bare med at vælge en og komme afsted. Når først I er afsted, er der nok ting at gå i gang med. Som en start vil vi gerne introducere jer for surfing. Det er en aktiv måde at befinde sig i vandet på, som godt kan være forholdsvis hård, men når det er sagt, er det også en vildt sjov oplevelse.

Bali er kendt for at have en vestkyst, der er et ægte surferparadis. Her kommer folk fra hele verden hvert år, og det gælder både de erfarne samt uerfarne. Hører I til blandt den sidste kategori, er det ingen skam, fordi I kan komme på surferskole, hvor alle nødvendige teknikker læres. Det kan godt tage nogle dage, men det er sjovt for alle parter, og det er bestemt underholdende, hvis I sammen kæmper om at blive stående på jeres bræt.

Snorkling for alle
Afhængig af hvor længe I er på øen, og hvad budgettet er, kan det godt være, at I afskriver dykning, fordi det muligvis tager lidt for meget tid. Det betyder dog ikke, at I skal gå glip af dyrelivet under havets overflade. Med noget så simpelt som en snorkel og dykkerbriller er du og familien klædt på til noget helt unikt.

Fra de berømte Gili øer kan I gå direkte ud fra stranden og dykke, hvorefter der vil være et dyreliv, du nok ikke har set lignende. Koraller i en smuk kombination med farverige fisk vil være på menuen her, og kommer I lidt længere ud, står menuen nok på havskildpadder samt kæmperokker. Det er en utrolig oplevelse at komme så tæt på de fascinerende dyr, og det vil være et hit blandt hele familien.

Smag på maden
Det indonesiske køkken er noget helt for sig selv, og er I klar på at smage noget, der nok ikke er prøvet før, skal det besøges – faktisk er det et must. De har en helt unik evne til at kombinere både krydderier og lokale råvarer på en smuk måde, så der opstår en harmoni af lækre smagsoplevelser. De elsker desuden også deres krydderier, og du kan godt blive udsat for, at det er meget stærkt, så husk eventuelt at bede om mindre chili, hvis du har svært ved den stærke mad.

Bali er et sted, familien aldrig kommer til at glemme. Der er et utal af oplevelser, og de ovenstående tre er blot et simpelt udsnit af de mange muligheder, øen kan byde på.

Send til en kollega

0.031