23948sdkhjf

Tre kulturelle oplevelser på Bali

Har du allerede i kalenderen, at du skal en tur til Bali, er du ikke alene.

Den berømte ferieø er blevet stedet, vi danskere tager til, når vi skal opleve livet blandt eksklusive strande, lækker mad og en helt unik kultur. Mulighederne er mange, og nedenfor gennemgår vi nogle af de mest populære kulturoplevelser, som Bali har at byde på.

Så har du ikke allerede booket rejsen, kan du finde rejser til Bali med alt inklusiv her, og er du allerede klar, skal du pudse læsebrillerne og kigge med her.

Dans i templet
Templerne på Bali er et besøg værd i sig selv, da de er noget helt for sig selv. Udsmykningen og indretningen er langt fra noget, du kan finde i Danmark, og netop derfor er det en oplevelse, du ikke kan gå glip af. Når det er sagt, så er templerne meget andet end flot udsmykning og traditionelle ceremonier.

De bliver også brugt til alverdens underholdning, hvor der blandt andet kan nævnes den populære balinesiske dans. Dette er en kombination af mange ting, hvor du naturligvis kan opleve dansen, der indeholder farverige stykker tøj og udklædning som en fast del. Endvidere er der typisk live musik, og det hele fungerer som en form for teater, der skaber en helt særlig og underholdende stemning i templerne.

Bliv fyldt med glæde til festivalerne
På den smukke ø elsker de at feste, og faktisk er de ret gode til det. De er endda så gode, at de er blevet kendt for deres festivaler, som stråler med farve og lys, men samtidig omfavner alle, der deltager. Du er ikke i tvivl, hvis du pludselig er til stede midt under en festival, for gaderne bliver pludseligt fyldt ud med danseglade mennesker og god musik, som kun kan skabe godt humør.

Under festivalerne er humøret højt hos alle, men samtidig kan du hos de gamle templer opleve dans som nævnt ovenfor, men også ofringer til guderne, hvorfor det er altså en spændende måde, hvorpå du kommer ind under huden på en kultur, du nok ikke har oplevet lignende i Danmark eller rundt om i de europæiske lande.

Smag på det indonesiske køkken
Allerede nu kan vi afsløre, at de er glade for krydderier, og det må gerne være stærk mad. De er helt vilde med spicy mad, og du skal være klar til at sige, at de gerne må skære lidt i deres elskede chili, hvis din mave bliver lidt presset over det – ellers fylder de bare op.

Generelt er de dog glade for krydderier samt deres frugter, som lystigt bruges i mange af deres klassiske retter, som du selvfølgelig skal smage. Du kan ikke tage til Bali uden at smage på de lokale råvarer, og ofte vil det nok også være noget, der får dine smagsløg til at danse af glæde. De går utrolig meget op i det, og de kan derfor diske op med nogle spændende, lækre og unikke retter, der ikke er blevet serveret for dig før.


Send til en kollega

0.031