23948sdkhjf

København: Her er de kulinariske hotspots

København er en stor by, og der er meget at se – og spise.

Foodies fra hele verden strømmer i disse år til vores hovedstad for at prøve de mange nye kulinariske oplevelser, der skyder op i byen. Men hvor er de mest smagfulde dele af København, der huser opfindelser, nyfortolkninger og andre bud på morgendagens mad? Det kigger vi nærmere på i denne guide, hvor du får anbefalet de områder af storbyen, der har taget førertrøjen, når det kommer til madoplevelser ud over det sædvanelige.

Amager
Vi starter med en lidt anden kandidat til et kulinarisk hotspot, end hvad du måske havde forventet som første stop. Amager kan mange ting, men er madoplevelser, der rykker vores grænser og kommer med nye skud på stammen også en af dem? Svaret er ja! Selvom du finder mange traditionelle caféer og restauranter på Amager, så er der også et hav af muligheder for dig, der gerne vil prøve noget andet, end du er vant til. En hurtig Google-søgning vil præsentere dig for et hav af bud på dit næste måltid inden for en bred vifte af køkkener og smage, ligesom du også vil finde information om alt det, Amager har at byde på af mere atypiske madeventyr. Vi vil ikke gøre os til dommere over, hvor du skal sætte kursen imod, men skal du prøve én ting, kunne det med fordel være de populære poke bowls, som har taget København med storm. Det er et godt bud på den bedste restaurant på Amager.

Kødbyen
Ja, vi bliver selvfølgelig nødt til at nævne Kødbyen. Ingen anbefalinger af områder inden for dine and wine uden at komme omkring det ikoniske område med snesevis af små nicherestaurationer, der alle har noget helt unikt at byde på. Der er ikke spalteplads til at omtale alle de muligheder, du finder i Kødbyen, så det kræver et visit eller fem, hvis du skal opleve og smage på det hele. Kødbyen egner sig også godt til en tur med et vennepar eller en -gruppe, hvor der skal være plads til hygge og snak over en god bid mad og lidt vin. I kan efterfølgende vælge at tage turen videre til Indre By eller bare blive og snakke om gamle dage, eller hvad I nu har lyst til.

Nørrebro
Sidste stop på vores gennemgang af københavnske hotspots inden for gourmet og madoplevelser er Nørrebro. Selvom området måske ikke har verdens bedste ry af andre årsager, så er der intet i vejen med maden. Især inden for de små nicheforretninger og plantebaserede muligheder er Nørrebro førende. Der er masser af veganske restaurationer, hvor du kan få stillet din sult efter plantebaseret mad, ligesom du kan finde et væld af køkkener fra hele verden inden for gåafstand – lige fra Indien til Mexico. Det er bare at gøre op med dig selv, hvad du har lyst til, og så ellers sætte sejl mod en af de mange, mindre lokationer, der befinder sig på og omkring Nørrebro.

 

 

 

Send til en kollega

0.031