23948sdkhjf

Giv nyt liv til frokostpausen på arbejde

At møde ind på arbejde mandag morgen kan være en ubehagelig tanke for mange. De spæde timer i starten af hver uge på kontoret.

Frokostpausen kan føles langt væk, når man har været på i en time eller to fra morgenstunden. En lang pause med god mad. Det er derfor vigtigt, at frokosten byder på noget udsøgt at se frem til. Udsigten til belønning har i de fleste tilfælde en stor indvirkning på moralen. Vi kender alle den klassiske kantinefrokost i både det offentlige og private – den vinder og taber med samme ratio.

Kvaliteten af kantinemad kan variere enormt. En anden mulighed er selvfølgelig madpakken. Ønsker din virksomhed omvendt at prøve noget nyt – et friskt pust til frokostpausen i form af hawaiianske specialiteter? Kæden OliOli, som blandt andet har en restaurant Lyngby, leverer sunde og lækre retter til frokostpausen. Din virksomhed kan med en særaftale få bragt såkaldte lækre Poke Bowls. En ret bestående af ris, fisk, salat og sauce blandet i en skål. Noget at se frem til i frokostpausen.

Firmaet kalder på OliOli
At få et friskt pust med hensyn til frokostmad kan give medarbejderne noget at samles om. En stemning af nye tider og oplevelser for alle. Mulighederne er mange på markedet, hvor sandwich- og salatbarer holder stærkt fast i mange virksomheders frokostvaner. Kæden OliOli serverer den hawaiianske specialret poke bowl. En kulturel oplevelse, der har sine rødder tilbage til 1970’erne på øen i Stillehavet. Fiskere anrettede de såkaldte bowls med frisk fisk fra båden i kombination med ris og salat. En snack, der kan minde om sushi og ganske traditionel salat.

Ejerne af OliOli har dog taget poke bowl-retten til et nyt niveau med en hjælpende hånd fra det asiatiske køkken. Her har et stort udvalg af saucer banet vejen frem til skålene, der hver dag serveres fra disken i OliOli. Kæden har dags dato fem spisehuse i hovedstadsområdet – bl.a. i Kgs. Lyngby og på Frederiksberg. Madhuset serverer deres mad gennem flere kanaler, så gæsten både kan spise i restauranten, bestille take-away eller catering. Den sidste mulighed omhandler særaftaler med virksomheder.

Forkæl dine smagsløg med OliOli til frokost og aften
Firmaet kan bestille og få leveret til frokost eller aftensmad hos OliOli. En service, der bygger på principperne fra catering. Virksomheden melder antallet af kuverter og den ønskede bestilling. OliOli leverer maden som ingredienser, så poke bowls kan laves på kryds og tværs af forskellige smagsvarianter. Se mere om særaftaler med virksomheder på kædens hjemmeside – krav, regler og priser osv. OliOli leverer det sunde alternativ til mange andre frokosttilbud. Alle ingredienser i kædens bowls kan selv vælges.

Ønsker gæsten f.eks. at skære ned på kalorieindholdet i skålens ris, så kan blomkålsris vælges frem for de traditionelle. Ligeledes kan mængden og type af salat frit vælges. Samvittigheden bør derfor være på sit højeste, selvom man har færdiggjort en stor portion mad til frokost. Medarbejderne i virksomheden kan på samme måde få sund juice til frokost til maden gennem kædens udvalg af drikkevarer. Her er fokus på sundhed med bl.a. ingefær og mynte som nogle af hovedingredienserne.

Virksomhederne i hovedstadsområdet har fået flere muligheder i forbindelse med valg af mad til frokost. Et nyt pust til afdelingens personale – det kan være opkvikkende for os alle sammen en gang i mellem.

Send til en kollega

0.032