23948sdkhjf

En fleksibel go-to-mulighed

Der er gode muligheder for lækker mad.

Vi kender alle til at have et favoritsted blandt de mange muligheder på madmarkedet. At sulten automatisk får os til at tænke på maden, som vores krop er blevet så vant til. Det fylder os med en følelse af tryghed og gensynsglæde, når vi vender tilbage efter en god oplevelse igen og igen. København er fuld af gode tilbud på markedet for mad og snacks. Kæder kommer og går – alt efter deres færdighed til at tryllebinde kunden til at vende tilbage for endnu et måltid.

Det er på samme tid lækkert at have et fleksibelt go-to sted, når det er frokosttid på arbejde. At være et skridt foran, når man får veninderne på besøg inden en bytur. Den nye kæde OliOli serverer lækre poke bowls til sine kunder. Et koncept, der skriger efter, at ingredienser skal blandes på kryds og tværs. Et oplagt go-to sted, hvor kunden kan prøve nyt hver gang – med samme gode oplevelse. Deres store succes har ført til åbning af nye restauranter i hele Købehavn, blandt andet finder du deres sund restaurant Lyngby.

OliOli serverer det fleksible menukort
Et favoritsted på madmarkedet bliver kun bedre af, at det giver lejlighed til at komme ofte. OliOlis centrale ret er poke bowls. En skål med et bredt udvalg af ingredienser af ris, kød, salat og sauce. Mulighederne for at kombinere er nærmest uendelige. Der er således ikke kun én slags ris. Udbuddet af forskellige typer kød tæller bl.a. fisk, oksekød og kylling. I forhold til salater er det kun fantasien, der sætter grænser. De to ejere af OliOli har begge rødder fra Asien – et faktum der har gjort, at flere asiatiske madelementer har fundet deres vej til det hawaiianske koncept.

Kunden har eksempelvis chancen for at smage alverdens saucer i deres skål med sunde råvarer. De mange muligheder for at lave den perfekte skål gør legen sjovere med hensyn til at vende tilbage. OliOli serverer samtidig også et stort udvalg af juice. Hjemmelavede safter af frisk frugt og grøntsager med fokus på sunde tilskud til kroppen. Drinkskortet er på samme måde uendeligt i forhold til muligheder – en chance for at opleve noget nyt i trygge omgivelser hver gang.

Lad OliOli være dit nye go-to-sted
OliOli serverer både mad og drikke til at spise i restauranten. Ligeledes har kunden mulighed for at bestille take-away. OliOli ejer på nuværende tidspunkt fem spisehuse i hovedstadsområdet, hvor kapaciteten svinger en smule fra sted til sted. Enkelte af husene er mest til take-away grundet sin størrelse, mens andre som f.eks. huset på Lyngby Hovedgade har mange siddepladser inden for. Det vigtige er, at kæden åbner for forskellige typer af besøg.

OliOli kan både være vores nye go-to-sted i form af let frokost eller aftensmad til familien. Det sunde koncept har mange ansigter, alt efter hvilken situation som kunden befinder sig i. At spise poke bowls er ganske simpelt. Måden at nyde maden kan med andre ord ske på mange faconer. En skål med gode råvarer til gåturen omkring søerne eller til picnic i parken om sommeren.

Kort sagt, så kan restaurantkæden OliOli give os det nye fleksible go-to sted. Her kan vi være garanteret et godt måltid med de kendte ingredienser. Hvert besøg kommer med et sæt valg om sammensætning af menu, der kan forandre sig i det uendelige. En nyhed, der er værd at gå på opdagelse i med kædens hele fem restauranter i København.

Send til en kollega

0.031