23948sdkhjf

Kloakmester og entreprenør i rivende udvikling – mød Peder Skotte ApS

De sidste 10 år har Peder Skotte ApS varetaget mange varierende opgaver inden for entreprenør- og kloakmesterfaget.

Virksomheden er især kendt for at fore kloakker med strømper. Det er naturligvis en strømpe af vævet filt, som i virksomheden bruges til at fore indersiden af kloakrøret, så de kan reparere beskadigede kloakrør uden at skulle grave din have op for at gå adgang til kloakken. Det er til stor glæde og gavn hos deres kunder, der ofte bliver overrasket over, at arbejdsopgaven kan klares med en strømpeforing.

Mange af kunderne hos Peder Skotte ApS har erfaret, at det er en meget omfattende opgave at få renoveret kloakken, som volder problemer i mange husstande i form af tilstopning og lignende. En spuling eller rensning hjælper næppe, hvis det er selve røret, der er roden til problemet. Derfor hjælper de kunder dagligt, når de kører ud i deres såkaldte ’strømpebus’.

Meget mere end en kloakmester
Ekspertisen stopper ikke ved kloakfaget, da Peder Skotte ApS også udfører entreprenørrelaterede opgaver. Virksomheden er især kendetegnet ved en effektiv og professionel udførelse af byggemodning. Når en grund skal gøres klar til udvikling, er byggemodning essentiel. Med Peder Skotte ApS som anfører for projektet, kan du vide dig sikker på, at du får en præcis og veludført byggemodning. Med mange års erfaring har virksomheden kompetencerne til at løse de problematikker, som man kan støde på, når man byggemodner en grund. På den måde kan alle kunder af virksomheden være sikre på, at grunden er klar til bebyggelse efter et besøg.

Eksperter i beton- og støbearbejde
Efter byggemodningen er grunden klar til at blive bebygget, og her står Peder Skotte ApS igen klar med vidtrækkende kompetencer inden for branchen. Virksomheden har eksempelvis for nyligt lavet et nyt fundament til en ny bygning på Kalundborg Friskole. Generelt er der styr på fundamentet og Peder Skotte ApS er en oplagt samarbejdspartner, hvis man som privat eller erhverv mangler en kompetencerig, professionel og innovativ samarbejdspartner. De sidste 10 år er det gået stærkt for virksomheden, som i skrivende stund har seks ansatte, der alle er passioneret inden for kloakmester- og entreprenørfaget.

En virksomhed med de rette kompetencer
Virksomheden er indehaver af mange forskellige kompetencerige medarbejdere, der til sammen udgør Peder Skotte ApS. Den brede erfaring i teamet gør, at kunderne kan drage fordel af, at de kun har behov for at kontakte en enkelt fagmand, der kan varetage flere forskellige opgavetyper. På den måde slipper man for at være i kontakt med unødigt mange kontaktpersoner, der kan gøre byggeprocessen uoverskuelig.

Send til en kollega

0.047