23948sdkhjf

Med Legal Desk kan du oprette juridiske dokumenter online

Uanset om du har brug for en ansættelseskontrakt eller en ægtepagt, så behøver det hverken at være besværligt eller dyrt. Med online-platformen Legal Desk kan du nemlig få adgang til juridiske dokumenter uden at gå til en advokat.

Den teknologiske udvikling har ramt advokatbranchen. Start-up virksomheden Legal Desk er en af de spillere, der er med til at reformere den traditionelle juridiske profession ved hjælp af digitaliseringen. De er nemlig Danmarks førende udbyder af automatiserede juridiske online ydelser til både private og erhvervsdrivende.

Legal Desk er ikke et advokatfirma, men er stiftet af personer, der tidligere har arbejdet som advokater for nogle af Danmarks største advokatvirksomheder. Ved at oprette dine juridiske dokumenter online, opnår du en række fordele.

Læs mere her

3 fordele ved at anvende Legal Desk:

Du bliver din egen advokat
Med Legal Desk kan du nemt vælge og oprette det juridiske dokument, som du skal bruge. Derudover kan du læse om en lang række juridiske emner i vores store artikelarkiv, så du kan blive klædt på til at træffe den rigtige beslutning for dig.

Når du udfylder online-formularen, kan du altid klikke tilbage til dine tidligere svar og ændre i dem. Det er også muligt for at gemme et udkast og vende tilbage til dokumentet senere. Det giver dig fleksibilitet til at færdiggøre dit juridiske dokument i ro og mag, når det passer dig.

Du sparer udgifter til advokat
Med Legal Desk betaler du kun en brøkdel af, hvad en traditionel advokat ville tage for samme opgave. De juridiske dokumenter bliver automatisk genereret ud fra de svar, som du giver, når du udfylder online-formularen. Det betyder, at dokumentet ikke skal skrives manuelt, som advokater normalvis gør. Det betyder, at dokumenterne kan laves betydeligt billigere. Du kan altid ringe eller skrive med spørgsmål uden at blive opkrævet et gebyr eller anden betaling.

Du får kontrol med din egen tid
Hvad enten du er privatperson eller erhvervsdrivende, så er din tid værdifuld. Derfor kan det være en god idé at oprette dokumenter online, så du kan planlægge din tid bedst mulig. Det tager i gennemsnit 15 minutter at oprette et dokument hos Legal Desk.

Som erhvervsdrivende får du dermed mere tid til din kerneforretning, og som privatperson får du mere tid til din familie og dine interesser. Du bestemmer selv tempoet, for der er ingen mødetider eller andre forpligtelser med Legal Desks online service, som er tilgængelig 24 timer i døgnet. Du kan dermed oprette dine juridiske dokumenter, når det passer ind i din kalender.

Sådan opretter du et juridisk dokument
Du kan hurtigt og sikkert oprette dokumenter online med Legal Desk. Når du har fundet ud af, hvilket dokument du har brug for, udfylder du blot formularen online. Straks efter betaling modtager du dokumentet online, hvorefter du nemt kan underskrive det med NemID. Du vælger selv om du vil printe dokumentet. Dit dokument gemmes og opbevares automatisk i dit personlige arkiv på Legaldesk.dk, så du altid kan finde det frem igen.

Send til en kollega

0.031