23948sdkhjf

Professionelle maskiner til vej, park og landbrug

Står man med et stort græsareal i foreningen, der skal slås, har man et landbrug der skal passes og plejes eller noget helt tredje, så er det altid nemmere, hvis man er i besiddelse af det rigtige udstyr og de rigtige maskiner.

Hvad enten opgaven befinder sig i vej-, park- eller landbrugsbranchen, så vil man vide, at man får det bedste resultat, hvis man har de mest optimale maskiner til at udføre arbejdet med. Det gør, at man kan arbejde mere effektivt, og resultatet bliver samtidig bedre.

Alt i maskiner hos Svenningsens
Hos Svenningsens har de et bredt udvalg af de bedste professionelle maskiner til pleje og vedligeholdelse af landbrug, vej og park. Hos Svenningsens køber man ikke blot en maskine, men man køber en hel løsning, hvor der, udover maskinen, også indgår reparationer, forsikring og eventuel efteruddannelse. Dette giver et sikkert forløb for jer som kunde og gør, at I ikke skal bekymre jer om, hvor maskinen eventuelt kan repareres eller om man kan lære, hvordan den bruges.

Står I og mangler en maskine i din forening, kommune, eller boligselskab, så kan det være relevant at kigge på Svenningsens, som helt sikkert kan opfylde jeres krav til maskine og servicering.

Det er muligt at få alt fra den lille løvblæser til den store minigraver, der kan klare større renoverings- og byggeprojekter. Alle maskinerne hos Svenningsen er professionelle og af de bedste mærker på tværs af brancherne, så man altid er sikret et godt produkt.

Til vej og park er det muligt både at finde både maskiner og redskaber til at klare enhver opgave indenfor dette område. Her findes både fejemaskiner, græsklippere, minitrucks samt sneplove, saltspredere og så videre.

Til landbruget er det muligt at finde traktor, larvebåndslæsser og meget mere, så man kan få klaret de daglige opgaver i landbruget på bedst mulig vis, hvad enten det er at læsse jord, høste eller transportere korn.

Herudover vil det også være muligt at finde maskiner til både golfsporten og entreprenørbranchen. Det er altså muligt at få en snorlige green med en greens klipper, eller det er, for entreprenøren, muligt at transportere materialer rundt på byggepladsen med en motorbør, eller hvad man lige står og skal bruge. Til sidst er det faktisk også muligt at købe brugte maskiner hos Svenningsens, hvis man vil spare lidt penge.

Send til en kollega

0.032