23948sdkhjf

Ekstra omkostninger?

Der behøver ikke være tale om ekstra omkostninger med faste priser hos J-Jensen.

I byggebranchen vil der altid være en række variabler, som ikke nødvendigvis kan forudses, og dette resulterer ofte i ekstraomkostninger for kunden. Dette har længe været en, om nødvendigt, accepteret risiko for kunden, da der ofte ikke er andre muligheder. Dette har været normen, hvad enten der har været tale om større- eller mindre byggerier.

Nu tyder det dog på, at der er disruption på vej, da et segment af byggebranchen nu tilbyder det, de kalder for ”Fast pris” – hvis du er interesseret i, hvordan dette hænger sammen, så læs med her.

Ingen bekymringer om uforudsete regninger
J-Jensen har, som noget nyt, valgt at tilbyde en fast pris på opgaver inden for nedrivning og miljøsanering til deres kunder. Dette nye pris-koncept indebærer, at kunden ikke får nogen uforudsete omkostninger, udover hvad der er blevet aftalt. Dette giver en sikkerhed for kunden, som på forhånd ved, hvad der bliver betalt for.

Dette skaber en klar konkurrencemæssig fordel for J-Jensen, da det gavner deres kunder både før og efter salget. Virksomheden giver en uforpligtende pris på det gældende projekt, og kunden kan med ro i sindet analysere tilbuddet, velvidende at det som bliver gennemgået i prisvurderingen, er det, som reelt kommer til at ske.

Forretningsforslaget fra J-Jensen kommer på et tidpunkt, hvor byggebranchens image er associeret med skjulte og uventede udgifter for kunderne, hvilket har skabt en mistilid hos mange potentielle kunder. Dette kan dog være en start på et skift i byggebranchen, hvor vi måske kan vinke farvel til de ofte uventede omkostninger og standardisere denne form for ”fast pris” koncept.

J-Jensen specialiserer sig blandt andet inden for miljøsanering, hvor virksomheden har kompetencer inden for bly- og asbestsanering, skimmelsvamp og kviksølv. Her har de flere medarbejdere ansat, som er certificerede og specialuddannede inden for miljøsanitering.


Send til en kollega

0.031