23948sdkhjf

Følg med i den digitale verden, hvis du er i byggebranchen

Tingene sker meget hurtigt på internettet, og nogle gange kan det være fristende at ignorere det for en stund. Desværre er der så mange nye udviklinger, som du skal følge med i, at det kan være lidt farligt ikke at gøre det.

Uanset om det er igennem mobilabonnementer med data, internet i hjemmet eller andet, så er dine kunder på nettet. Og de bruger det til mange forskellige ting, som du måske ikke lige tænker over.

Derfor er det kun en fordel, hvis du forstår, hvordan den digitale verden ser ud i dag. Så ved du nemlig, hvor du skal sætte ind, og hvilke indgangsvinkler, som dine kunder egentligt har.

Nye sider anbefaler håndværkere i lokalområdet
Når en kunde sidder og leder efter håndværkere inden for byggeri og anlæg, så kan de med nutidens bredbånd lynhurtigt finde mange muligheder. Det er dog ikke altid lige let at navigere rundt i. Derfor er der kommet flere hjemmesider på banen, som tilbyder at finde dig den helt rigtige håndværker.

Disse virker ofte ved, at man som kunde indtaster, hvad opgaven er, og hvor man bor. Herefter vil hjemmesiden så sætte opgaven i udbud blandt en række håndværkere i kundens lokalområde. Håndværkerne kommer tilbage med nogle tilbud, som kunden kan se og derefter kan vælge ud fra.

Dette kan være en rigtig fin mulighed for dig, hvis du gerne vil opdages oftere igennem nettet. Kig da gerne rundt på nettet efter disse services og se, hvordan du bliver involveret i dem.

Lokale grupper lader kunder dele oplevelser
I dag er det nærmest sådan, at enhver gade i enhver dansk by har en gruppe på Facebook bestående af beboere. Der findes mange af disse grupper, og de er alle sammen til for at skabe et fællesskab mellem beboerne. Ofte sker det, at det er her, hvor der deles erfaringer – og det er også med håndværkere inden for byggebranchen.

Det kan tit være her, at potentielle kunder spørger for at få et indtryk af, hvem deres medborgere har valgt af håndværkere, og hvordan dette gik. Derfor kan det være en god idé for dig at være med i nogle af disse lokalgrupper, hvis du bor og opererer i området.

Anmeldelser på nettet er ikke længere kun for restauranter
Engang var det kun spisesteder, som blev anmeldt på nettet – sådan er det ikke længere. I dag er services som Trustpilot mange danskeres første stoppested i søgen efter nærmest alt. Derfor er det da også kun forståeligt, at håndværkere ender på denne side.

Derfor er det en stor fordel, hvis du kigger rundt på Trustpilot. Det kan give dig en idé om, hvordan dine kunder opfatter dit arbejde, hvilket altid er godt.

Til gengæld, og dette er lidt mere snedigt, kan det også give dig et indblik i konkurrenterne. Så kan du se, hvad de måske ikke gør så godt, og måske endda overhale dem indenom med hjælp fra deres egne kunder, som deler meninger på nettet!

Send til en kollega

0.047