23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Biodiversitet og byggeri

I alt DKK 8.900 ekskl. moms
Periode(r)
7. januar 2025 8. januar 2025

På to intensive dage får du indsigt i nye krav til biodiversitet, viden om rapportering, lovgivning og standarder samt metodiske værktøjer, der kan sikre forankring i hele virksomheden og blandt stakeholders. 

Biodiversitet skal nu dokumenteres som en del af ESG-rapporteringen i henhold til EU-direktivet Corporate Social Responsibility Directive (CSRD). Derudover vil den netop vedtagne Nature Restoration Law stille krav om bl.a. bindende genopretningsmål og handlingsplaner. Kravene gælder både biodiversiteten der, hvor vi bygger, samt indvirkningen fra råstofudvinding og materialeproduktion hele vejen igennem værdikæden.

Det betyder, at byggeriets virksomheder skal integrere biodiversitet som en del af arbejdet med den bæredygtige omstilling. Det kræver nye strategier, ledelsesforankring samt dialog og samarbejde med interne og eksterne interessenter. På den måde kan arbejdet med biodiversitet blive til et strategisk redskab, der kan tiltrække kapital, skabe forretningsmuligheder og nye markedsandele.


Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017

Kontaktperson

Undervisningsadresse

World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047