23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Sikring af vandforsyningsanlæg og vandinstallationer mod forurening

I alt DKK 4.590 ekskl. moms
Periode(r)
23. oktober 2024 23. oktober 2024

Bliv opdateret på den seneste viden om sikring af vandinstallationer og -forsyningsanlæg mod forureningsrisici på denne intense kursusdag.

Du får mulighed for at opnå bedre forståelse for risikoen for forurening ved tilbagestrømning af forurenet vand fra bygningens øvrige installationer, maskiner og apparater.

Der findes en standard, DS/EN 1717, der i henhold til bygningsreglementet skal anvendes sammen med Rørcenteranvisning 015 fra Teknologisk Institut vedrørende sikring mod forurening.

Både standarden og rørcenteranvisningen er netop blevet revideret og opdateret med nye krav og anvisninger for sikring af vandinstallationer.

På kurset får du den nyeste viden om, hvordan du skal anvende standarden og anvisningen, samt de gældende krav til sikring af installationer mod forurening.

Kurset er særligt udviklet og tilrettelagt til ansatte i vandforsyninger og tekniske forvaltninger, VVS-installatører og rådgivende ingeniører.

Du opnår:

  • Teoretisk og praktisk viden om sikring af vandforsyningsanlæg og private installationer mod forurening
  • Indsigt i forureningsrisici ved tilbagestrømning af forurenet vand grundet manglende eller svigtende tilbagestrømningssikringer
  • Indsigt i generelle forureningsrisici
     
     
Teknologisk Institut - Energi og Klima
Gregersensvej
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Leon Steen Buhl
Seniorspecialist
+45 72202468 lsb@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Midtjylland
Danmark

Send til en kollega

0.078