23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Få professionel el-rådgivning af specialister i komplekse projekter

Udløber
12. august 2025

Spangenberg & Madsen er landets ældste rådgivende ingeniørfirma med el-anlæg som speciale – et speciale, der har været en fundamental del af vores forretning siden 1905, og el-rådgivning er fortsat en kernekompetence hos Spangenberg & Madsen.

I branchen er Spangenberg & Madsen kendt for at være specialister i el-installationer, og vi løser alle typer opgaver indenfor el-rådgivning lige fra små simple projekter til store komplekse projekter. Vi rådgiver både private og offentlige bygherrer, og indgår ofte i konstellationer, hvor vi rådgiver andre ingeniørvirksomheder, arkitekter og entreprenører.

En del af vores rådgivning foregår som underrådgivning til andre ingeniørvirksomheder, der trækker på vores kompetencer og faglighed, når de enten selv mangler ressourcer eller når opgaverne er særligt komplekse eller kræver specialistviden.

Den grønne omstilling som gennemgående element i rådgivningen

Bæredygtighed og grøn omstilling er grundelementer i vores ydelser, der meget ofte handler om at optimere på fx elforbrug, forbedre indeklima og sikre en stabil forsyning. Vi rådgiver blandt andet om:

  • Forsyning og solcelleanlæg
  • Tavleanlæg og distribution
  • Belysning, ude og inde
  • IT, kommunikation mv.
  • Banetekniske installationer
  • Generator, batteri og UPS-anlæg
  • Sikringstekniske installationer
     

Ny el-lovgivning – nye standarder for elrådgivning

Spangenberg & Madsen har som specialistvirksomhed inden for elektriske installationer gjort et stort stykke arbejde med at implementere den nye el-lovgivning og DS/HD 60364-serie. Den nye el-lovgivning og 60364-serien åbner i meget højere grad end den gamle stærkstrømsbekendtgørelse op for fortolkning og optimeringer af de elektriske installationer primært i forbindelse med kraftinstallationer i føringsveje.

S&M kan således både hjælpe bygherren med at udstikke de nødvendige rammer for en given byggesag, og dermed begrænse entreprenørens mulighed for fortolkning, så der sikres ensartede løsninger og tilbud. 

Men vi kan også hjælpe en entreprenør med at optimere dennes el-projekt indenfor rammerne af 60364 serien, bygherrens supplerende krav og ikke mindst sund fornuft hentet fra årlange erfaringer med elektriske installationer.

S&M deltager i S-564 udvalget under DS og har udført interne undervisningsforløb og en intern designmanual, som udstikker retningen for et S&M design af elinstallationer jf. den nye 60364-serie.

 

Kontakt Michael Lindqvist, fagchef for el og sikring, i Spangenberg & Madsen, hvis du har brug for hjælp eller sparring om et projekt eller muligt samarbejde, stort som småt: +45 2969 9939.

Spangenberg & Madsen er et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer og tilbyder rådgivning inden for en bred vifte af tekniske kompetencer: byggeri, infrastruktur, industri, brand, sikring, dokumentation, el, VVS, HVAC mm. 

Læs mere om vores fagligheder, tilgang til bæredygtighed og ledige stillinger her.

Følg vores virksomhed på LinkedIn og bliv klogere på vores projekter mm. her.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20436190

Kontaktperson

LSG
Louise Skøtt Gadeberg
sogm@sogm.dk

Send til en kollega

0.046