23948sdkhjf
Del siden

Minuba ApS

Minuba er en SaaS-virksomhed der leverer digital fakturering og ordrestyring til håndværksvirksomheder i en lang række lande. Udover at have kontorer i både Danmark, Sverige og Holland, så har vi også kunder i både Polen, Finland og Schweiz samt på Grønland og Færøerne.

I Minuba arbejder vi benhårdt på at gøre en forskel for alle i håndværks- og servicebranchen, og vi hjælper kunderne med at digitalisere deres forretning og dermed gå fra papir og blyant til online ordrestyring.

Minuba giver et bedre overblik, en effektiv drift og øget likviditet i virksomheden. Med integration af hele arbejdsprocessen – fra første kundekontakt til sidste faktura. Hos Minuba har vi en ambition om, at et IT-system skal kunne håndtere avancerede data og samtidigt være enkelt at bruge. Derfor har vi udviklet Minuba efter filosofien: 'Det skal kunne en masse, og det skal bare virke på en enkel måde'. Hvorfor gøre det svært, når det kan gøres let? 

Tømrer, kloak, VVS'er eller elektriker? Uanset hvilket fag du tilhører, så passer Minubas online fakturerings- og ordrestyringssystem til din branche og virksomhedsstørrelse.

Funktioner i Minuba:

  • Opret og udfyld nemt og hurtigt tilbud og ordre til dine kunder
  • Time- og materialeregistreringer føres automatisk over på fakturaen.
  • Timeregistrering: Registrer tid direkte via appen og undgå timesedler i papirform.
  • Materialeforbrug: Materialer registreres direkte og nemt via appen eller stregkodescanner.
  • Planlægning: Planlæg dine medarbejderes tid og udnyt ressourcerne optimalt.
  • Stort udvalg af leverandør- og grossistaftaler sikrer dig et stort varekartotek fra over 40 leverandører.
  • Kvalitetssikring: Tilpas din kvalitetssikring, så dine medarbejdere altid udfører arbejdet som ønsket. Kvalitetssikringen udføres nemt ude hos kunden på enten smartphone eller tablet.
  • Fakturering: Dine fakturaer ligger altid klar til afsendelse, så snart arbejdet er udført. Det betyder hurtig og nem fakturering.
  • Ledelsesoverblik: Minuba giver dig samlet overblik over sager og økonomi, så du ved, hvor du bedst optimerer din forretning og tjener flest penge.

Læs mere om funktionerne på vores hjemmeside.

Minuba ApS
Hollandsvej 12, 2. sal
2800 Kongens Lyngby
Danmark
CVR nummer: DK33259336
P nummer: 1016422882
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297