Food Diagnostics A/S
Food Diagnostics A/S arbejder hele tiden på at finde nye teknologier til at gøre fødevaresikkerhed mere tilgængeligt, både økonomisk og praktisk. Derfor ved vi hvad der rører sig på markedet og hvordan én teknologi udmærker sig frem for andre.
Food Diagnostics er din sparringspartner, uanset det gælder en modernisering af eksisterende metoder, indretning af laboratorier og produktionsområder, fokus på problemstillinger i henhold til ny lovgivning eller om du blot har lyst til en uformel snak om de forskellige muligheder markedet tilbyder.
Fakta om virksomheden:
Food Diagnostics blev stiftet i 2003 med det formål at tilbyde den danske levnedsmiddelindustri tids- og omkostningsbesparende analysemetoder.
Food Diagnostics A/S har 19 ansatte og omsatte i 2011 for godt 16 mil kr. og forventer en omsætning i 2012 på knap 18 mil. kr.
Food Diagnostics - når du skal have råd til fødevaresikkerhed
Food Diagnostics arbejder indenfor Hygiejnekontrol, BioKemi og Mikrobiologi.