23948sdkhjf
Del siden

LASR Industrial Laser Technology

LASR er det eneste danske firma, der har specialiseret sig i laserteknologien. I dag er vi leverandør af lasermaskinerne til laserafrensning, lasersvejsning og laserskæring. Alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser er blevet implementeret i vores LASR maskiner, der er tilpasset og godkendt til det danske og europæiske marked.

LASR svejsning er et alternativ til den klassiske svejsningsmetode, hvor laserteknologiens mange fordele gør svejsningen både hurtigere, mere præcis, fleksibel og miljørigtig.

LASR skæring - vores skæremaskiner er designet til at opfylde behovene i forskellige industrier og ståltyper til fx metalindustrien, byggebranchen, energi og forsyning, bilbranchen m.v.

LASR rensning - vi tilbyder salg og service af lasere til virksomheder og industrier samt laserrensning til den private forbruger, som har behov for smart, effektiv og ikke mindst miljørigtig rens af et materiale.

LASR er din garanti for, at vi selv har haft fingrene i alle maskiner for at optimere mest muligt, både ift. design, funktionalitet og ikke mindst sikkerhed. På den måde kan både vi og brugerne af produktet leve op til kravene om sikkerhed og få mest muligt potentiale ud af laserteknologien.

LASR Industrial Laser Technology
Ove Jensens Alle 35H
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK39577372
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297