23948sdkhjf
Del siden

CLT Factory ApS

CLT Factory ApS er et professionelt team med stor erfaring i træskonstruktion fra CLT-paneler, der giver både byggefirmaer og udviklere råkonstruktioner af høj kvalitet til yderligere indretning.

CLT Raw Building Management

Vi producerer højkvalitets, bæredygtige træråstrukturer fra CLT (krydslamineret træ), der leverer kontinuerlig ekspertise fra bæredygtig indkøb af råmateriale gennem præcis og kontrolleret fremstilling af elementer på vores partnerfaciliteter og slutter med korrekt opbevaring, transport og montering på byggeplads, med særlig opmærksomhed på fugtstyring og andre miljøfaktorer.

CLT modulhuse og moduler

CLT Factory samarbejder med førende innovatører inden for træarkitektur i hele Europa for at producere en række højkvalitets modulære byggeprojekter til en række forskellige formål, herunder arbejdsrum, sauna og boligudvidelser, samt andre specialbestilte løsninger. I øjeblikket arbejder CLT Factory på en række innovative træmoduler, som vi vil tilbyde kunderne under eget navn.

KLIK-KLIK Vægsystem

CLT Factory investerer massivt i R&D og arbejder sammen med forskere og ingeniører – såvel som traditionelle tømrere og møbelsnedkere for at bringe innovation til det voksende felt af rå trækonstruktioner, modulbygninger og både private og offentlige bygninger. Vores Klik-Klik vægsystem giver mulighed for en hidtil uset fleksibilitet for små teams af professionelle bygherrer såvel som individuelle kunder til at samle boliger og andre strukturer fra præfabrikerede CLT-paneler.

CLT Factory ApS
Tjelevej 11, 6.tv
8240 Risskov
Danmark
CVR nummer: DK42520926
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.296