23948sdkhjf

Ny ledelse hos Cad Quality

Cad Quality har i forbindelse med generationsskifte ansat Nis Weibel som administrerende direktør.
Nis Weibel bliver administrerende direktør for et samlet Cad Q, og han erstatter tidligere country manager Jesper Sten Kristensen, som har påtaget sig andre udviklingsopgaver i koncernen på nordisk plan. Det skriver CAD Quality i sit nyhedsbrev.

Tidligere area manager og direktør gennem mange år, Leif Jessen Hansen, er samtidig fratrådt sin stilling i forbindelse med generationsskiftet.

Nis Weibel trækker på mange års erfaring med både CAD og PLM samt forandringsledelse fra ledende stillinger hos blandt andet Vestas og Siemens.

Cad Quality i Danmark består i dag af to kontorer; dels i Ørestaden, der indtil nu har supporteret kunder i byggebranchen samt i Horsens som servicerer industribranchen.

- Med Nis Weibel ved roret lægger vi en ny kurs, hvor vi glæder os til i endnu højere grad end tidligere, at være vores kunders sparringspartner og forretningsudvikler. Vi vil som et samlet hele for kunder i bygge- og industribranchen være leveringsdygtige i kurser, seminarer, support og konsulentbesøg for både byggebranchen og industribranchen på begge sider af Storebælt, skriver CAD Quality.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094