23948sdkhjf

Nissen & Co-konkurs rammer handicapboliger

Konkursen hos en underentreprenør på det 54 mio. kr. dyre bo- og dagtilbud Sydbo i Stenstrup mellem Ringe og Svendborg forskyder færdiggørelsen med mindst seks måneder.
Da spaden i september 2012 gik i jorden til det nye samlede Sydbo i Stenstrup på Sydfyn var forventningen, at der indenfor et års tid ville stå 24 nye lejligheder klar til at afløse en række meget utidssvarende boliger i landsbyen Hundstrup.

Byggeriet af de nye handicapboliger blev udbudt som fagentrepriser, der i vid udstrækning gik til lokale håndværkere. Således havde otte af de ni firmaer adresse på Fyn.

Læs mere: Handicapboliger for 54 millioner.

En konkurs hos firmaet, som dengang blev udvalgt til at stå for jord- og beton-delen, Nissen & Co. A/S, betyder dog nu, at færdiggørelsen bliver forskudt i mindst et halvt år. Det skriver Fyns Amts Avis.

Til avisen fortæller bygherre Michael Polk fra Region Syddanmark, at der på nuværende tidspunkt ikke er fundet en ny entreprenør til opgaven.

- I bedste fald går vi i gang i april. Jeg regner stærkt med, at vi har fundet en entreprenør til da, og jeg regner ikke med at byggeriet bliver mere forsinket end de seks måneder, siger Michael Polk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094