23948sdkhjf

Udvidelsesplaner for Den Blå Planet

Nordeuropas største akvarium indvies officielt torsdag, men en udvidelse til et trecifret millionbeløb er allerede på tegnebrættet.
Dronning Magrethe og prins Henrik skal sammen med kulturminister Marianne Jelved torsdag indvie Den Blå Planet, som med et areal på 9.000 m2 lægger sig i front som Nordeuropas største akvarium. Det til trods, ligger der allerede nu planer om at udvide for et mindre trecifret millionbeløb. Det skriver Berligske Ejendomme.

Ifølge adm. direktør Dorte Gleie er førerpositionen kun kortvarig, og en udvidelse skal være med til at fastholde interessen for akvariet:

- Derfor skal vi om fem-ti år måske til at bygge ud, også for at fastholde nyhedens interesse. Det har vi talt med arkitekten om, og vi kan bygge ud af to af de strømhvirvler, som bygningen danner. Det vil være et projekt til et tocifret millionbeløb, måske et mindre trecifret millionbeløb, siger Dorte Gleie til Berlingske Ejendomme.

Udvidelserne vil givetvis omhandle havbassiner i forlængelse af de nuværende bygninger.

Byggeriet Den Blå Planet er tegnet af arkitekterne 3xN og Moe & Brødsgaard og har kostet omkring 700 mio. kr. at opføre. Man har forventninger om 700.000 besøgende årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125