23948sdkhjf

Entreprenør i spidsen for Fugebranchen

Martin Christoffersen fra Permatæt A/S afløser Bo Jensen fra Ljungdahl A/S som formand. Det er første gang, at en entreprenør besidder formandsposten i Fugebranchen, FSO.
Det var store skiftedag på Fugebranchen FSO’s generalforsamling den 8. marts. Efter 15 år i bestyrelsen trådte den hidtidige formand, Bo Jensen fra Ljungdahl A/S, tilbage og videregav formandsposten til Martin Christoffersen fra Permatæt A/S. Jens Berger fra Ljungdahl A/S blev desuden valgt som ny næstformand.

Selvom den nye formand vil videreføre foreningens nye strategi med krav om blandt andet uddannelse af medarbejdere, så signalerer valget af Martin Christoffersen alligevel nye tider. Det er nemlig første gang siden foreningens etablering i 1980, at et entreprenørmedlem er valgt som formand:

- Formandsposten er altid gået til et leverandørmedlem, men det er nu tid til forandring. Jeg vil sammen med bestyrelsen fortsætte det gode arbejde, som Fugebranchen, FSO, er på vej mod, for eksempel med vores nye strategiplan. Og jeg tror derfor heller ikke, at medlemmerne vil mærke forskel på, om det er en leverandør eller en entreprenør, som er formand, siger Martin Christoffersen.

Han glæder sig over, at foreningens medlemstal har været stigende i 2012:

- Vi oplever samtidig stor opbakning fra vores medlemmer. For eksempel er hele 28 ud af 49 virksomheder repræsenteret ved årets generalforsamling. Det er jeg rigtig glad for, og jeg håber, at vi ser endnu flere til næste år, siger Martin Christoffersen.

Foreningen og den nye formand har meget at takke den tidligere formand for. Bo Jensen har sikret foreningen en god og solid økonomi, og han har med sin store tekniske viden været et aktiv for medlemmerne og branchen:

- Bo har været en vellidt formand, og jeg ved, at alle medlemmer er klar over, hvor meget arbejde Bo har lagt i foreningen, slutter Martin Christoffersen.

Det er ikke helt ukendte medlemmer på de to formandsposter. Martin har været medlem af bestyrelsen siden 2011 og Jens Berger, der afløste Bo Jensen som leverandørmedlem, har tidligere været i bestyrelsen. Der blev også valgt en ny suppleant; Kristian Larsen fra Sika Danmark A/S.

De øvrige medlemmer er Ole Krogfelt, Dana Lim A/S, der er kasserer, Flemming Bille, Fugebillen ApS, Bo Bjerre, BB Fugeentreprise ApS, og Thomas Danielsen, Å.F.E. A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125