23948sdkhjf

Ny udgave af eleftersynshåndborg

Installatørers, Sikkerhedsstyrelsens og andres erfaringer med eleftersynsordningen ligger til grund for en revideret af håndbogen om eleftersyn.
Eleftersynet har snart et år på bagen, og de erfaringer, som elinstallatører, Sikkerhedsstyrelsen og andre med interesse i eleftersyn nu har gjort sig, er nu mundet ud i en revideret Håndbog om eleftersyn. Det skriver Tekniq.dk.

Revisionen har haft fokus på at klargøre, de steder, hvor der var tvivl - og det har mundet ud i, at håndbogen er vokset med 15 sider.

Elinstallationsrapporten er en skriftlig rapport, der indeholder resultater af gennemgangen af bygningens elinstallationer. Rapporten oplyser, i hvilket omfang elinstallationerne er funktionsdygtige og lovlige. Det er nødvendigt at få udført en elinstallationsrapport for at kunne tegne en ejerskifteforsikring, når der skal gennemføres en hushandel

Det er kun virksomheder med autorisation inden for el, der kan udarbejde elinstallationsrapporter. På elområdet er der tale om et dobbelt autorisationssystem. Det er både virksomheden og en person med uddannelse og faglig kompetence på elområdet, der får autorisation.

Find den nye udgave af håndborg om eleftersyn på: www.eleftersynsinfo.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094