23948sdkhjf

Markant vækst hos Adserballe & Knudsen

Omsætningen voksede med 56 procent i 2012 til 235 mio. kr. hos entreprenøren, der samtidig seksdoblede på bundlinjen.
Adserballe & Knudsen har de senere år fulgt en strategi med at styrke kompetencerne på projektsiden og byde ind på større og mere krævende renoverings- og nybyggeriopgaver. Sideløbende er deres serviceafdeling udvidet og styrket.

Strategien skabte i 2011 en vækst på 30 procent og fortsatte i 2012 med en omsætningsfremgang på hele 56 procent.

Regnskabstal Adserballe & Knudsen A/S
i mio. kr.
2012 2011
Omsætning 235,0 150,7
Bruttoresultat 64,8 43,0
Primær drift 9,1 2,0
Resultat efter skat 6,3 1,1
Kortfristet gæld 42,6 35,7
Egenkapital 13,0 6,7
Balance 59,9 44,5
Antal medarbejdere 64 52
- Vi har udviklet virksomhedens kompetencer og knyttet dygtige projektfolk, så vi kan spille en væsentlig rolle på markedet for renovering og nybyggeri. Vi bliver inviteret til at byde på mange gode og spændende opgaver, og det slår igennem på 2012-regnskabet, siger Karsten Hjarsø, adm. direktør Adserballe & Knudsen.

Ved at fokusere på ansvar og kvalitet har virksomheden i løbet af 2012 vundet en række store projekter i såvel totalentreprise som hoved- og storentreprise. God styring og godt flow i opgaverne har sørget for, at opgaverne er løst som aftalt uden fordyrende forsinkelser og dermed med overskud på bundlinjen. Det bidrog til, at overskuddet voksede fra 1,1 til 6,3 mio. kr. Soliditetsgraden er øget til 21,8, og afkastningsgraden ligger på 15,2.

Renovering med grøn profil
Og det er ikke slut med at vokse, understreger Karsten Hjarsø. Adserballe & Knudsen viser også gode takter i 2013, som er indledt med en ordrebeholdning svarende til 12 måneders produktion.

- Væksten er også udtryk for, at der sker mere i Danmark, og at mange boligselskaber og virksomheder ønsker at energirenovere deres ejendomme og kontorer. Et område, vi har megen fokus på med vores Passiv Hus-certificering og samarbejde med energiteknikere, forklarer direktøren og fortsætter:

- Vi går i dialog med bygherrer og rådgivere om nybyggeri og renovering med en grøn profil. Det handler om bæredygtige materialer, skabe sunde og spændende boliger, tætte facader, der møder fremtidens krav til klima- og energieffektivitet. Med denne metode kan vi og de opfylde både 2020-kravene og de nye behov, der kommer.

Blandt årets opgaver har Adserballe & Knudsen vundet ordrer på renovering og nybyggeri. De er i gang med at betonrenovere Nivåhøj bebyggelsen og opføre 40 nye tagboliger på toppen af Ådalsparken i Hørsholm. Danmarks største naturskifertag i alt 15.500 m² blev udskiftet i Brønshøj. Stort solcelleanlæg og nyt tag på Lyshøjgård i Valby. Totalrenovering af Ellebjerg Skole for Københavns Kommune og meget andet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094