23948sdkhjf

Moelven fokuserer forretningen i Danmark

En ny strategi betyder, at Moelven Danmark har revideret sin samarbejdsaftale med finske Metsä Wood.
Moelven Danmark og Metsä Wood (det tidligere Finnforest) er nået til enighed om, at Metsä med virkning fra 1. april 2013 selv skal varetage afsætningen af Metsä Wood birkekrydsfiner og bærende konstruktioner (Kerto, I-bjælker og Lamelspær) på det danske marked

Med aftalen vil Moelven Danmark fortsat repræsentere Metsä Wood på områderne ThermoWood og Metsä Wood trælast.

Om årsagen til den nye konstellation forklarer direktør Michael Helmershøj fra Moelven Danmark:

- Vi har med vores nye strategi i Moelven et klart mål om at koncentrere os om afsætningen af Moelvens koncernprodukter i kombination med en række tradingprodukter, der komplementerer koncernens produkter. Metsä Wood ønsker med deres egen organisation at skabe et tilsvarende fokus, og derfor har beslutningen været nem for begge parter.

Logistikhåndteringen fortsætter indtil videre som 'business as usual'. Moelven Danmark vil håndtere leveringen af ordrer på Kerto, I-bjælker, Lamelspær og birkekrydsfiner frem til udgangen af marts, hvorefter Metsä Wood tager over.

Michael Helmershøj oplyser endvidere, at de nuværende medarbejdere i Team Beam, som har varetaget salget af bærende konstruktioner, fortsætter i den nye Metsä Wood-organisation med kontor hos Metsä Tissue i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109