23948sdkhjf

Ny afdelingsleder i Dansk Boligbyg

Bo Dam Jensen, der blandt andet har en fortid som projektdirektør i NCC, overtager ansvaret for Dansk Boligbygs afdeling i Roskilde.
Bo Dam Jensen, 47 år, overtager den 1. marts ansvaret for driften af afdelingen efter Per Thormann, der fratræder som afdelingsleder med udgangen af februar for at påbegynde egen entreprenør- og konsulentvirksomhed.

Bo Dam Jensen er uddannet akademiingeniør og har arbejdet som produktionschef i Dansk Boligbygs Roskilde-afdeling siden den 1. oktober 2012. Han har 23 års erfaring fra byggebranchen, heraf 17 år hos NCC Construction, hvor han beklædte flere chefstillinger, senest som projektdirektør.

CV’et tæller desuden to år som afdelingschef hos HHM, to år som projektleder hos Skanska Danmark, et år som projektleder hos Carlo Lorentzen og seks år som produktionsleder hos Rasmussen & Schiøtz Øst. Erfaringen omfatter både entrepriseledelse, projektledelse, tilbudsarbejde, projekteringsledelse og personaleledelse indenfor nybyggeri, primært bolig- og institutionsbyggeri.

Dansk Boligbyg a/s blev etableret i 1998. Virksomheden har siden starten gennemgået en kraftig udvikling, og er landsdækkende efter etableringen af afdelingskontorer i Roskilde og Hobro i 2003, og i Odense i 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109