23948sdkhjf

Nyt Special- og Rehabiliteringscenter ser dagens lys

Det summer af håndværkeraktivitet på Rødekro Ældrecenter i disse uger. Plejehjemmet er nemlig ved at blive ombygget til Aabenraa Kommunes nye Special- og Rehabiliteringscenter.
Det nye Special- og Rehabiliteringscenter i Rødekro kommer til at rumme 24 midlertidige pladser, hvoraf 10-15 pladser bliver rehabiliteringspladser.

Det nye ved Special- og Rehabiliteringscenteret er, at det modtager de borgere, der ellers ville blive udskrevet fra en hospitalsindlæggelse til en meget massiv og dyr plejeindsats i borgerens eget hjem.

Centret har allerede nu fået tilknyttet ekstra sygeplejefagligt og terapeutfagligt personale, der sammen med plejepersonalet skal være med til at løfte de nye opgaver.

Nye faciliteter og værelser
Socialudvalget og Sundhedsudvalget er fælles om etableringen og ombygningen af Rødekro Ældrecenter til Special- og Rehabiliteringscenter. Ombygningen forventes at koste ca. 7,3 mio. kr.

- Special- og Rehabiliteringscenteret bidrager positivt til det store og meget professionelle, sundhedsfaglige miljø, som de nye sygehuse opbygger i vores kommune. På den måde bidrager centeret også til bestræbelserne i kommunens Vækstplan 2018 om at gøre Aabenraa Kommune kendt som centrum for sundhed og læring, siger Svend Hansen Tarp, formand for Socialudvalget i Aabenraa.

Ombygningen omfatter nye træningsfaciliteter, træningsbadeværelser og etablering af ekstra værelser. Arbejdet er planlagt, så huset kan være i fuld drift i hele processen. Det kommer til at trække veksler på plejepersonalet så arbejdet kan udføres med færrest muligt gener for husets både faste og midlertidige beboere. Arbejdet kommer til at stå på frem til sommerferien.

Følgende håndværkere er indtil videre tilknyttet renoveringen:
• Maler: Ib Paulsen, Rødekro
• Murer: Jes Christiansen’s Sønner, Rødekro
• Tømrer: Jørn’s Tømrer- og snedkerforretning, Rødekro
• El: El-Møller, Rødekro
• Gulv: Garant Høi Tæpper og Gardiner A/S, Rødekro
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094