23948sdkhjf

Nye lejligheder i højden i Esbjerg

Udviklingsselskabet Inter Gruppen gør klar til at bygge otte store penthouselejligheder ovenpå en eksisterende ejendom på Skjoldgade i Esbjerg.
På bebyggelsen på Skjoldgade 94-96 i Esbjerg har Inter Homes planer om at etablere otte nye ejerlejligheder på 100-150 m2. Lejlighederne skal ifølge Inter Gruppens hjemmeside opføres som otte penthouselejligheder, der placeres ovenpå bygningens eksisterende tre etager.

I forbindelse med byggeriet af de nye ejerlejligheder er det også planen, at hele ejendommen får et arkitektonisk løft. Hele facaden skal således moderniseres. Ligeledes skal hele ejendommen istandsættelse og moderniseres, hvilket ifølge Inter Gruppens hjemmeside bl.a. omfatter nye opgange, og nye moderne faciliteter såsom elevator, dørtelefoner, elektroniske porte.

Forsigtighedsprincip afgør start
Til ugeavisen.dk forklarer direktør i Inter Homes DK, Lars Kjærgaard, at brikkerne falder på plads for det store projekt. Inden man giver det endelige ok til projektet vil man dog have solgt en række af lejlighederne:

- Vi skal have solgt seks ud af de otte nye lejligheder, inden vi begynder at bygge, men vi har da fået nogle forhåndstilkendgivelser, så vi er optimistiske, siger direktøren til ugeavisen.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094