23948sdkhjf

Sjælsø-stiftere klar med stort boligprojekt

Gennem selskabet Kongeegen gør brødrene Torben og Ib Henrik Rønje nu klar til at udvikle et eksklusivt boligområde med 370 boliger i Vedbæk.
Henriksholm er et ca. 220.000 m2 stort naturområde i Vedbæk, der indtil 2006 husede Forsvarskommandoen og derfor har været lukket for offentligheden.

Dette naturskønne område udvikles nu. Første etape af Henriksholm kommer til at bestå af 150 eksklusive boliger i en blanding af villaer, rækkehuse, gårdhavehuse og ejerlejligheder. Anden etape rummer ca. 120 boliger

ifølge projektets hjemmeside vil den gamle hovedbygning og nogle få villaer fra begyndelsen af 1900-tallet blive bevaret. Resten rives ned og erstattes af nybyggeri, der tilpasser sig landskabet:

- En af kongstankerne bag Henriksholm er at skabe et område med varieret bebyggelse, hvor bolig og landskab går op i en højere enhed. Derfor er boligtyperne tilpasset det let kuperede landskab og placeret, så de falder naturligt ind i området. Resultatet er et yderst harmonisk boligområde, der bringer naturen helt ind i stuerne, lyder det blandt andet i beskrivelsen.

Boligerne er udviklet i samarbejde med Kim Utzon Arkitekter og Lind & Risør og alle boligerne opføres, så de lever op til energikrav 2015.

Brødrene Rønje oplyser til dagbladet Børsen, at de har investeret 250 mio. kr. i grunden og yderligere 75 mio. kr. i byggemodning. Når projektet er fuldt udviklet om 3-4 år ventes det at have en samlet værdi på ca. 1 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094