23948sdkhjf

Præmier til aarhusianske ejendomme

Aarhus Kommune præmierer hvert år skiltning og butiksfacader for at fremme interessen for at modernisere og indpasse disse til bebyggelsen.
Årets præmier uddeles torsdag kl. 15 på Aarhus Rådhus. Butiksfacaderne Jægergårdsgade 76 og Volden 3 præmieres, og det samme gør ejendommene Brammersgade 21, Cort Adelers Gade 19A, H.P. Jensen Vej 18 og Klostergade 32-34. Det oplyser Aarhus Kommune på sin hjemmeside.

- Vi sætter pris på den indsats, som ejere og arkitekter har ydet for at skabe en bedre og smukkere by. Med kvalitetsprægede istandsættelser og nænsomme renoveringer fremhæves byens arkitektoniske kvaliteter. I forlængelse af den seneste tids debat om arkitektonisk kvalitet i nybyggeriet er det væsentligt at huske, hvor afgørende alle disse mindre projekter er for helheden, siger rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek, i en nyhed på kommunens hjemmeside.

- Årets eksempler på skiltning og privat byfornyelse har en fin spændvidde, alle karakteriseret ved at have truffet meget klare arkitektoniske valg. De udvalgte projekter har med respekt forholdt sig til den eksisterende kulturarv og har fint indpasset sig i den omkring-liggende bygningsmasse, siger Stadsarkitekt Stephen Willacy i samme nyhed.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093