23948sdkhjf

Hovedforsyning udskiftet på kun tre døgn

På kun tre dage har Arla-virksomheden Akafa fået udskiftet deres hovedforsyning.
Fabrikkens bærende maskiner er i drift 362 dage om året, og det lagde pres på Intego A/S, som blev valgt til at løfte opgaven under det kortvarige produktionsstop.

78.000 tons mælkepulver og sterilfløde flyder hvert år gennem Akafas fabrik. De store spraytårne arbejder på højtryk for at opretholde den omfattende produktion, og derfor foregår service og vedligehold under nøje planlagte produktionsstop. Denne gang omfattede opgaven udskiftning af 1200A maskintavle, udvidelse af føringsveje, udskiftning af kabelinstallation samt test og opstart af anlæg.

Produktionen blev sat i stå kl. 7 en mandag morgen, og kl. 15 onsdag skulle tavleskiftet være gennemført.

- Integos tilbud lød på en samlet løsning, som inkluderede både tavle og montagearbejde. De udarbejdede de relevante lister, lavede kabelplaner osv., og arbejdet var hele vejen igennem utrolig godt planlagt, fortæller Christian Andreasen, el-installatør hos Akafa.

Udskiftningen af den gamle tavle har betydet en opgradering fra IT-system til TN-system.

- Det er lettere for os at fejlfinde, og vi har fået en bedre styring, som også på sigt vil resultere i kortere produktionsstop, siger Christian Andreasen.

Forståelse for fødevarer
Samarbejdet mellem Akafa og Intego strækker sig også ud over det pågældende projekt. Derfor har Intego et indgående kendskab til Akafas produktionsset-up.

- Intego har qua vores tætte samarbejde en værdifuld forståelse for, hvor vigtigt det er for os at begrænse produktionsstop. Og så har de erfaring med fødevarebranchen og kender de hygiejneregler, der nødvendigvis må overholdes - også i forbindelse med et tavleskift, siger Christian Andreasen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.315