23948sdkhjf

Ny brancheforening sætter fokus på alternativ isolering

BAI – Brancheforeningen for Alternativ Isolering – har netop set dagens lys. Målet er at udbrede kendskabet til alternative isoleringsprodukter.
Isoleringsbranchen har fået en ny brancheforening. BAI – der står for Brancheforeningen for Alternativ Isolering – er etableret primært med henblik på at varetage de alternative isoleringsprodukters interesser.

Foreningen har base i Nyborg og har indtil videre knap 10 medlemmer, der alle repræsenterer producenter eller importører af alternative isoleringsprodukter.

- Uden at være en markedsføringsorganisation, vil vi på saglig og redelig vis udbrede kendskabet til alternative isoleringsprodukter. Vi vil på vegne af vores medlemmer være talerør overfor byggebranchen, offentligheden, offentlige instanser, det politiske miljø og andre relevante aktører, fortæller Carsten Kudsk, der er formand i BAI.

Foreningen vil også arbejde for, at uddannelsesinstitutionernes undervisningsmaterialer i langt højere grad end i dag i rimeligt omfang giver de studerende mere viden om alternative isoleringsmaterialer.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078